Buka ti London ka Belfast, nyebrang laut enya atanapi enya

Féri ka Belfast

Ibukota Irlandia Kalér nyaéta Belfast. Saatos Dublin, anu janten ibukota Républik Irlandia, éta kota anu pangageungna di Pulo Jawa. Ga ti London ka Belfast Ieu mangrupikeun hal anu tiasa anjeun pikirkeun sareng anu leres nyaéta aya sababaraha cara transportasi anu ngalakukeun rute ieu. Hayu urang tingali anu mana anu ningali anu mana anu paling cocog pikeun anjeun.

Nalika ningali peta éta jelas yén angkat ti London ka Belfast anjeun kedah nyebrang laut, janten dina titik ieu dina abad XNUMX sareng jumlah maskapai biaya rendah di Éropa, anjeun leres upami anjeun mikir yén hal anu panggancangna sareng murah nyaéta néwak pesawat. Aya seueur penerbangan harian anu nyambungkeun Belfast ka London sareng bandara régional Inggris sanés (contona, Manchester, Bristol sareng Newcastle).

Dina kasus London, penerbangan ka sareng ti Belfast nganggo Bandara-bandara Gatwick, Luton sareng Heathrow. Émut yén bandara Belfast kirang langkung 25 menit ti kota. Tapi panginten anjeun mikirkeun jinis perjalanan anu sanés, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahargaan bentang contona. Dina hal éta dua pilihan anu anjeun tinggalkeun nyaéta beus atanapi ferry. Tangtosna, anjeun kedah gaduh waktos.

Beusna peryogi waktos anu lami. Upami anjeun di London anjeun mimitina kedah nganggo beus ka Glasgow teras anu sanés ka Stranraer sareng anu sanés ka Cairnryan. Di dinya anjeun meuntas laut sareng anjeun angkat, di sisi sanésna, beus anu ngantepkeun anjeun di Belfast. Anu pamungkas, anjeun tiasa angkat ti London ka Belfast sareng sabalikna ngagabungkeun ferry jeung karéta: Anjeun nganggo karéta énjing ti London ka Holyhead, Wales (karéta angkat ti stasiun London Euston unggal jam). Ti dinya anjeun angkat féri soré ka Dublin sareng ti Dublin anjeun angkat karéta ka Belfast.

Jalur sanés anu mungkin nyaéta liwat Liverpool: anjeun naék karéta ti London ka Liverpool sareng sakali aya anjeun nyandak ferry wengi ka Belfast anu peryogi dalapan jam. Sareng anjeun tiasa ngaitkeun London sareng Belfast ngan ukur nganggo beus? Leres, tapi deui ngahiji sareng ferry, salawasna. Anjeun naek beus ti London ka Glasgow, mangrupikeun perjalanan dalapan satengah jam, kirang langkung. Ti dinya anjeun angkat beus sanés ka port feri Stranraer sareng ti sisi sanésna, beus sanés ka Belfast.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*