Wisata ti Irlandia ka Skotlandia nganggo féri

ferry-ti-Irlandia-ka-Skotlandia

Bepergian nganggo pesawat sok mangrupikeun pilihan anu paling disarankeun upami anjeun teu ngagaduhan waktos luang, tapi upami anjeun gaduh waktos langkung, naha anjeun teu resep ngumbara nganggo féri atanapi kapal sareng nikmati perjalanan anu teu biasa? Upami anjeun angkat ka Irlandia anjeun tiasa angkat ningali Skotlandia anu saé.

Ieu anu dilakukeun ku seueur peminat budaya Celtic. Aranjeunna pendak sareng dua Irlandes teras angkat ka Skotlandia anu éndah. Seueur anu ngalakukeun perjalanan ku pesawat tapi nyatana aya sababaraha rute di feri antara Irlandia sareng Skotlandia sareng aranjeunna sadayana nyebrang Laut Irlandia. Urang kedah marios kamungkinan rute sareng milih antara pilihan, tapi éta bakal gumantung kana artos, waktos urang sareng naon anu diperyogikeun ku perjalanan.

Upami anjeun di Irlandia Kalér, kuring bakal nyaritakeun yén di dieu aya dua perusahaan féri anu angkat ka Skotlandia: hiji nyaéta Stena, ngaitkeun ka Belfast sareng Straenraer, di Skotlandia. Perjalanan biasa peryogi dua jam sareng perjalanan unggal dinten sababaraha kali sapoé. Perusahaan anu sanésna nyaéta P&O Feri nutupan rute antara Lame sareng Cairnryan, di Skotlandia. Rute ieu dilakukeun sapanjang taun teras ngagaduhan rute anu sanés anu dimimitian ti tempat anu sami di Irlandia Kalér tapi dugi ka nagara tatangga di Troon. Rute ieu ngan ukur aya antara Maret sareng Oktober.

Sareng dimana Troon? Ngan langkung ti satengah jam ti Glasgow. Bener nya éta pikeun gancang aya pesawat tapi pikeun kartu pos sareng pandangan aya ferry na. Di sisi anu sanésna, urang henteu kedah gagal tumut kana persamaan yén palabuan Skotlandia henteu ogé ayana salaku kota wisata paling Glasgow, Edinburgh atanapi Inverness, tapi ... Upami anjeun resep laut, ideu Leumpang, tuang Di réstoran, terasrasakeun palang sareng bawa koper anu anjeun pikahoyong sareng anjeun terang naon anu kedah dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*