Palaku Irlandia ngajantenkeun ageung di Hollywood

Colin Farrell

Kaleresan nyaéta nyarios basa Inggris ku cara asli mangrupikeun kaunggulan anu hadé di dunya ayeuna. Boh dina pangajian, ogé dina bisnis sareng di dunya bioskop. Inggris, dominasi na, muka panto Hollywood sareng éta sababna seueur pisan palaku sanés Amérika anu damel hasil di daérah éta.

Kumaha upami palaku sareng aktris Irlandia? Ngan sapertos kitu, aya seueur anu damel di studio pilem di Amérika Serikat. Ku langkungna waktos aranjeunna parantos diperbaharui sareng klasik parantos diiluan ku lalaki sareng awéwé anu ngora. Ieu daptar a Palaku Irlandia damel di Hollywood. Naha anjeun ngabagi naon?

  • Michael Fassbender: Balap gancang naon! Pasti lalaki ieu satengah Irlandia sareng satengah Jerman, maka kami resep ningali anjeunna nyarios duanana basa dina sajumlah pilem anu anjeunna damel dina sababaraha taun ayeuna.
  • Olivia WildeKami parantos ningali anjeunna di Cowboys and Aliens, salaku conto, barengan Harrison Ford. Anjeunna nyandak Wilde ti Oscar Wilde sareng sanaos anjeunna henteu kawéntar sapertos anu sanés kageulisanana ngahasilkeun masa depan anu saé.
  • Jamie Dorian: Naha anjeun ningali Lima Puluh Nuansa Abu-abu? Anjeunna mangrupikeun palaku anu aranjeunna kapilih pikeun maén dina pilem adaptasi tina novel érotis anu kawéntar. Anjeunna lahir di Belfast.
  • Colin Farrell: Jelas, anjeunna moal tiasa sono.
  • Pierce brosnan
  • Liam Neeson
  • Jonathan Rhys-Meyers
  • Jibril Byrne
  • Kenneth Branagh
  • Stephen Réa

 

 

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*