5 kagiatan luhur sareng murangkalih di Galway

Taman Brigit

Dina perjalanan ka Irlandia anjeun moal sono ka Galway. Naha anjeun ngumbara sareng murangkalih, sakulawargi? Nya, upami ieu masalah, anjeun kedah nyaluyukeun kana liburan kusabab perjalanan sareng jalma dewasa henteu sami sareng hiji sareng barudak, dina waktos sareng dina jinis tempat wisata anu bakal didatangan.

Kusabab kitu, pikeun liburan kulawarga di Irlandia, ieu mangrupikeun 5 Top tina Objek Wisata Terbaik pikeun Barudak di Irlandia:

  • Taman Brigit: kebon éndah tur hebat anu lokasina ngan ukur 20 kilométer ti tengah Galway. Éta kebon Celtic pisan, kalayan leuweung, kembang liar, jalur, daérah willows hirup sareng benteng batu lawas, sadayana pikeun kulawarga pikaresep. Anjeunna di Roscahill.

  • akuarium galway: Mangrupikeun akuarium nasional anu ngandung paméran hirup laut anu pangageungna tina cai tawar sareng uyah. Anu pangsaéna nyaéta tank 120 toinelafas kalayan 200 spésiés anu sanés, kalebet hiu. Anjeun mendakan éta di kota Galway sorangan.
  • Ladang Loughwell: Éta sakitar dalapan kilométer ti pusat Galway sareng sampurna pikeun nyéépkeun sapoé dina kontak sareng tegalan. Aya kuda, babi, sapi, hayam sareng anu sanésna sareng seueur kagiatan anu diayakeun pikeun anu alit. Éta di Moycullen.
  • Leisureland: Éta taman hiburan kulawarga sareng tilu kolam renang, kapal bajak laut, slide cai sareng seueur deui. Anjeun mendakannana di Salthill.
  • monyét Business: éta mangrupikeun pusat kaulinan barudak anu dirancang nalika cuacana henteu saé pisan sabab ditutupan. Nyaéta di kota.

Langkung Inpormasi - Genep Dasar pikeun Wisata di Galway

Poto - Kebon Brigit


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*