Clandestina, toko modéren pikeun ngagaleuh di Havana

Toko Clandestine

Nalika mertuana kuring pakansi di Kuba, aranjeunna henteu nyandak seueur kado sareng aranjeunna duka kusabab henteu mendakan toko anu saé. Diluar tina sigar atanapi botol rum anu aranjeunna henteu nyayogikeun seueur teuing atanapi langkung rupa-rupa. Ngérakeun

Supados anjeun perhatoskeun hal anu sami, kuring nyarankeun anjeun nyandak tur di toko fotografi: disebatna Klandestin sareng ngagaduhan rupa anu saé baju, topi sareng hal modis. Toko Desain Clandestina nyaéta nami lengkep toko ieu anu Éta di Old Havana, caket Plaza del Cristo, Sareng Café Dandy nuju di juru.

Clandestina mangrupikeun salah sahiji toko pangénggalna di ieu bagian ibukota Kuba ti saprak dibuka panto Pébruari panungtungan. Pamilikna aya dua awéwé ngora, Leire Fernández sareng Idania del Río. Toko lahir salaku toko seni tapi saeutik demi saeutik éta tumuh sareng jinis barang anu sanés mimiti dijual, khususna pikeun warga lokal sareng turis anu langkung ngora, hoyong anu béda. Hal-hal anu tiasa dianggo di luar Kuba sareng bangga nyarios dimana éta parantos dipésér.

Rok, baju kaos, tas, topi, rantai konci, cangkir, perhiasan kostum, sakedik tina sagala hal. Éta anu anjeun mendakan di dieu. Toko éta teras ayana di Calle Villehas, 403, antara Muralla sareng Teniente Rey. Éta dibuka unggal dinten antara jam 10 énjing sareng 9 wengi sareng gaduh halaman wéb na nyalira janten parios deui sateuacan anjeun angkat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*