Pakean Kuba, pakean di Kuba

Kulawarga kalayan kostum khas Kuba

Lamun pikir ngumbara ka cuba tangtosna aya seueur hal anu kedah anjeun nimbangkeun salian ti tikét pesawat, akomodasi, tempat anu dipikaresep, jst.

La baju kuba Penting pisan sanés ngan ukur kusabab ieu nagara anu iklimna haneut, tapi kusabab éta mangrupikeun hal anu ciri sareng wawakil masarakat Kuba.

Baju naon anu dianggo di Kuba?

Tiasa disebatkeun yén "Kodeu tradisional" Standar pikeun ganti baju di Kuba diwangun ku papakéan kasual anu didamel tina katun. Sareng sakumaha anu parantos urang sebatkeun, janten nagara anu iklim tropis, pakean nyaman sareng enteng paling cocog. Nyaéta, langkung saé pikeun milih papakéan anu didamel tina lampu sareng lawon alami sapertos linen sareng katun ogé.

Jeans sareng kaos oblong cocog iraha waé dina sataun kacuali Agustus, nalika cuacana panas sareng beueus. Anjeun kedah émut yén pulau éta didinginkan ku angin gundul anu sering niup, janten disarankeun anjeun ngepak baju haneut ringan atanapi kaos lengan panjang pikeun wengi anu langkung tiis.

Éta ogé penting pikeun anjeun nimbangkeun éta sababaraha réstoran di Kuba henteu kéngingkeun nganggo calana pondok. Ogé ngémutan yén jalan sareng jalan kalintang henteu rata, anu hartosna anjeun peryogi sapatu anu langkung raoseun pikeun nganjang ka tempat anu dipikaresep.

Sababaraha sapatu datar atanapi sendal elegan Aranjeunna bakal tiasa dianggo langkung saé tibatan sapatu olahraga kumargi anu terakhir tiasa ngajaga kaki anjeun langkung haneut. Mimiti, sok disarankeun anjeun nyandak tabir surya sareng panolak serangga, ogé perlengkapan mandi, produk kabersihan awéwé, ogé makeup. Ieu kusabab aranjeunna biasana lumayan mahal dugi di Pulo Jawa.

Kostum Kuba khas pikeun awéwé

Tangtosna, baju Kuba anu kedah dianggo awéwé awéwé benten sareng anu kedah aranjeunna anggo di kota sapertos New York contona. Kusabab kitu, upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Kuba sareng terasrasakeun tetep di bumi sapinuhna, poho ngeunaan keuneung luhur sareng milih nganggo sapatu datars, sendal atanapi ballerinas nyaman.

Di hotél sareng réstoran, awéwé sering nganggo baju tuang nganggo baju saderhana nganggo tali sareng sendal, hal anu raoseun pisan kanggo wengi anu haneut di kota sapertos Havana. Éta ogé disarankeun pikeun nganggo potongan anu serbaguna pisan anu disebut pashmina anu tiasa dianggo dina baju di luhur, digabungkeun sareng perhiasan kostum.

Hal penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta di Kuba aya seueur gereja, katedral sareng pusat agama. Kusabab kitu, upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka tempat-tempat ieu, mangrupakeun ide anu saé pikeun nutupan taktak sareng suku anjeun pikeun tetep saluyu sareng jinis baju di Kuba anu biasana dianggo.

Baju Kuba upami anjeun lalaki

Pakean lalaki anu biasa di Kuba

Dina lalaki kostum khas Kuba nyaéta "Guayabera". Mangrupikeun pakean tradisional sareng populér di Pulo Jawa, anu menonjol pikeun didamel nganggo benang, biasana bodas sareng ogé desain atanapi sulaman anu masihan gaya anu unik. Aya guayaberas leungeun baju pondok sareng leungeun baju panjang, sadayana dianggo di luar calana.

Aranjeunna biasana gaduh dua atanapi dugi ka opat kantong payun, ogé dua jajar tuck dina dada, ogé tilu dina tonggong sareng tombol. Éta tiasa didapet dina warna anu béda, tapi guayabera bodas anu paling umum kusabab éta raoseun, seger sareng hampang. Anu lalaki Anjeun tiasa ngagabungkeun pakean Kuba ieu sareng calana katun linen atanapi katun ringan, Kalayan sapatu tertutup tipe moccasin dina nuansa lampu, langkung saé pikeun acara resmi.

Kumaha pakéan di pésta di Kuba

Kostum pésta khas Kuba

Sacara tradisional, pésta sareng perayaan biasa pisan di Kuba. Salila sabagian ageung sababaraha taun perayaan dirayakeun sareng tangtosna aya waé pésta pribadi, perkawinan, komuni munggaran, jst. Awéwé tiasa nganggo pakéan rumba tradisional pikeun ngalaman sumanget sajati tina suka sareng warna dina wengi Kuba. Ogé biasa ngagunakeun jinis jubah Kuba anu dina hal ieu mangrupikeun jinis pakean tradisional pikeun awéwé anu sering dianggo dina pésta sareng perayaan anu sanés.

Aspék ciri papakéan Kuba nyaéta warna na, Anu aya khususna dina baju awéwé. Tapi anjeun ogé tiasa mendakan baju, utamina kaos anu warna-warni pikeun lalaki. Sedengkeun pikeun asesoris, topi pondok-pinggel pikeun lalaki biasana dianggo dina kombinasi sareng calana guayabera sareng linen. Awéwé sering nganggo baju panjang anu tiis sareng nyaman.

Bisi wae, anjeun kedah tetep émut yén ieu nagara anu iklimna haneut dina unggal taun. Ku alatan éta, ngumbara ka cubaDisarankeun nganggo pakean anu cocog pikeun ngaresep pisan di pamondokan di Pulo Jawa.  


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Mary Rose cenahna

    Hai, abdi badé angkat ti Argentina ka Kuba dina akhir Maret, mimiti April, 13 dinten ... Abdi hoyong terang baju sareng pakean naon anu kuring kedah anggo .... Hatur nuhun pisan

  2.   Joel cenahna

    Abdi badé ngagambar

  3.   laut bodas cenahna

    Éta ngabantosan kuring pikeun padamelan praktis ... hatur nuhun

  4.   Tania cenahna

    Maman nempatkeun poto saleresna. Teu aya anu nganggo aya sapertos poto eta