Naon anu kudu dilakukeun di León

Jalan-jalan di León

Aya seueur alternatif naon anu kudu dilakukeun di León. Kota anu dilahirkeun salaku kamp militér Romawi di 29 SM Tangtosna, mangabad-abad sareng sadaya padumukan anu dipibanda, éta tumuh janten tempat warisan warisan anu ageung dina bentuk sajarah sareng ogé monumental.

Upami anjeun hoyong terang naon anu kedah dilakukeun di León, kami ngajukeun serangkaian pilihan anu bakal sampurna pikeun selera kulawarga. Sakedik luang, anu henteu pernah nganyenyeri, digabungkeun sareng jalan budaya anu paling. Janten, urang bakal pendak sadayana sudut-sudut kota ieu ngamungkinkeun urang nikmati, anu henteu saeutik.

Kunjungan ka Katedral León

Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji hal konci perjalanan kami sareng sapertos kitu, kami nunjukkeun éta salaku léngkah munggaran anu kedah dilakukeun di León. Éta ngeunaan katedralna sareng gaya Gothic na kalayan keuna tinangtos sapertos pangaruh Perancis. Pangwangunanana dimimitian dina abad ka-tilu belas, sanaos dina abad ka XNUMX éta réformasi tangtu leres yén Aisyah henteu kaleungitan iota kageulisan. Bohas na kamer sareng jandéla kaca na anu ngawujud janten set anu pantes didatangan.

Katedral Leon

Hiji poto dina hurup gangsa

Pas di Plaza de la Catedral, urang mendakan daérah anu cukup lega. Éta anu disebatna Plaza de Regla. Di dinya, urang bakal pendak hurup parunggu anu ngawangun kecap 'Singa'. Janten, supaya sadayana terang yén anjeun parantos nincak bumi ieu, henteu sapertos anu abadi dina waktos ayeuna. Aya seueur tempat di Spanyol atanapi Éropa anu ogé ngagaduhan jenis detail ieu, anu wisatawan henteu ragu-ragu nyandak snapshot sakapeung.

Wisata ka candi sareng arsitékturna

Salaku tambahan ka Katedral, nalika urang mikirkeun naon anu kedah dilakukeun di León, éta ogé asup akal pikeun nganjang ka candi-candi anu tinggaleun conto-conto arsitektur anu unik. Kituna, penting pikeun ningali sadaya warisan ieu, sanaos anjeun henteu resep menikmati interiorna.

Basilica San Isidoro

  • Basilika San Isidoro: Kalayan gaya Romanesque, éta ngagaduhan Royal Pantheon, kalayan lukisan aslina sareng ibukota ti abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Salah sahiji kaendahan hébat anu urang teu kedah sono. Mimitina tempat ieu mangrupikeun biara sareng ayeuna mangrupikeun monumen bersejarah-seni.
  • Biara San Marcos: Sejen tina titik rapat dasar pikeun nganjang ka tempat ieu. Dinten ieu mangrupikeun Parador de Turismo. Sanaos dina abad ka dua belas éta ditakdirkeun pikeun wilujeng jamaah haji. Façade na aya dina gaya Plateresque, sedengkeun gareja aya di telat Hispanik Gothic.
  • Imah Booties: Mimitina éta mangrupikeun gudang jinis komérsial. Tadina diwangun ku Gaudí dina abad XIX. Anjeun tiasa mendakannana di gigireun Palacio de los Guzmanes. Ieu istana Renaissance ti abad ka-XNUMX.
  • Garéja San Salvador: Éta mangrupikeun salah sahiji gedong pangkolotna di León. Kusabab kitu nyalira, éta pantes didatangan. Didirikeun dina abad ka-XNUMX, ku Ramiro II de León.

Booties House

Tapas di León

Jelas yén henteu sadayana bakal janten kunjungan budaya. Kusabab luang mangrupikeun hal-hal anu kedah dilakukeun di León. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal kedah nyauran 'Lingkungan asor'. Tiasa dicarioskeun yén anjeunna aya di daérah anu lami atanapi di jantung kota. Éta dugi ka Walikota Plaza sareng ogé Plaza San Martín. Di daérah ieu, pinuh ku jalan sareng panginepan, bar sareng seueur suasana.

Ieu salah sahiji daérah sampurna pikeun tapas, Kusabab éta ngagaduhan langkung ti 100 perusahaan ditetepkeun pikeun éta. Di dinya anjeun bakal mendakan produk khas sapertos supa atanapi jerky sareng anggur ti daérah ieu. Di tempat ieu, aranjeunna bakal masihan anjeun tutup supados anjeun tiasa muka sungut nalika anjeun nginum inuman anjeun. Tapi sanés ngan ukur tengah subuh, tapi iraha waé, éta bakal ramé.

Kadeudeuh asor

Putus dina téras alun-alun

Meureun urang ngantunkeun hiji sareng asup kana anu sanés, tapi leres yén bérésna moal tiasa ayana nalika cuaca anu hadé sumping. Kusabab kitu, salah sahiji kunjungan penting nyaéta dina Plaza de Santa María del Camino atanapi Plaza del Grano. Titik konci sanésna sabab ogé aya tempat anu saé pikeun snack. Di dinya anjeun ogé bakal mendakan garéja anu ngagaduhan nami anu sami.

Santa Maria del Camino

Naon anu kedah dilakukeun di León, kagiatan luar

Tanpa ragu, hal sanés anu tiasa urang laksanakeun di León nyaéta kagiatan outdoor. Éta lumangsung dimana waé tapi di tempat ieu aranjeunna seueur pisan. Tina bengkel animasi pikeun anu alit dugi ka hiking, canyoning atanapi sababaraha tempat kemah, anu ngamungkinkeun urang ninggalkeun kota sareng mendakan sakurilingna. Naha anjeun resep kana gua? Éta ngeunaan éksplorasi guha sareng di dieu, di León, anjeun ogé tiasa nikmati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*