10 musium gratis di Milan

Museum Novecento

Milan mangrupikeun kota anu mahal. Leres, leres, tapi masih aya tempat anu tiasa urang aksés tanpa kedah mayar euro. Dina tulisan ieu kami badé ngenalkeun anjeun ka sapuluh musium anu tiasa didatangan gratis di kota sapanjang taun, atanapi sababaraha dinten sareng sababaraha jam saminggu. Anjeun tiasa mimitian ku Galéri Italia, perenahna di Piazza della Scala tengah. Anu matak, sanaos lokasina teu salah sahiji musium anu paling terkenal di ibukota Lombard. Di jerona anjeun bakal mendakan ratusan karya ku seniman Italia anu pangsaéna dina abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX.

Ti dieu urang tiasa angkat ka Via Chiese pikeun nganjang ka Hanggar Bicocca, struktur anu kabentuk saatos pangembangan industri daérah Breda sareng anu parantos ngadeg di kabupaten Bicocca ti saprak 1903. Ti saprak 2004, rohangan ieu didaptarkeun pikeun paméran samentawis anu béda-béda pikeun seni kontemporer, sareng lebetna gratis. Dina Via Jan nyaéta Museum Rumah Boschi Di Stefano, musium alit anu menawan seni Italia abad ka-XNUMX. Di dieu hirup perkawinan anu dibentuk ku Antonio Boschi sareng Marieda Di Stefano, anu koléksi na anu nunjukkeun.

Urang ayeuna badé Via San Sisto terangna Musium Studi Francesco Messina, perenahna di garéja lami San Sisto al Carrobbio, dua léngkah ti Via Torino. Tempat anu ogé studio Francesco Messina, salah sahiji pemahat figuratif Italia abad ka-XNUMX. Museum musium langkung ti saratus karya seniman ieu.

Urang ayeuna tiasa angkat ka palataran di Istana Sforzesco, dimana anjeun tiasa ningali sababaraha paméran, kalebet galeri seni, musium Mesir alit, sareng musium seni kuno dimana anjeun bakal mendakan Rondanini Pieta anu kawéntar ku Michelangelo. Pikeun lebet anjeun kedah mayar, sanaos gratis ti dinten Rebo dugi ka Minggu ti jam 16.30:17.30 sonten dugi ka 14.00:XNUMX sonten sareng unggal dinten Salasa ti XNUMX:XNUMX sonten. Urang ogé ngagaduhan, dina Via Palestro, éta Galéri Seni Modern, perenahna di Villa Belgiojoso anu saé. Pikeun arsitéktur sareng kebon na pantes dilongok, tapi ogé pikeun paméran na didedikasikan pikeun umur neoklasik sareng romantis. Anjeun tiasa lebet gratis unggal dinten Salasa ti jam 14.00:16.30 sonten sareng unggal dinten ti XNUMX:XNUMX sonten.

Tungtungna, di Palazzo dell'Arengario urang ngagaduhan Museum Novecento. Éta sanés musium gratis salami sataun, tapi éta aya dina waktos-waktos anu tangtu (Salasa ti 14.00:17.30 sonten, Rebo ti 20.30:2010 sonten, Jumaah sareng Minggu ti XNUMX:XNUMX sonten sareng sadidinten dinten Kemis sareng Sabtu). Dibuka taun XNUMX, éta mangrupikeun salah sahiji musium seni kontémporér paling éndah di Itali. Tina gaya anu sami nyaéta Museum Risorgimento, di Palazzo Moriggia, gratis ti Rebo dugi ka Minggu ti jam 16.30 dugi ka 17.30 sonten sareng unggal dinten Salasa ti jam 14.00 sonten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)