Stasion Milano Cadorna

Milano Cadorna

Di Piazzale Cadorna, caket pisan ka Istana Sforzesco, nyaéta stasiun karéta api di Milano Cadorna. Asal muasalna aya di 1879, sanaos musnah sadayana nalika ngabeledug Perang Dunya Kadua. Anu anjeun tiasa tingali dinten ayeuna ti 1999, berkat karya restorasi Gae Aulenti.

Milano Cadorna mangrupikeun salah sahiji hub komunikasi utama di Milan. Éta ngagaduhan stasiun metro, jalur M1 sareng M2, tilu jalur trem sareng dugi ka sabelas jalur beus. Éta stasiun beulah kalér kota sareng nyambung sareng Varese, Como, Novara sareng Brescia (éta stasiun anu urang kedah angkat upami urang hoyong angkat nganggo karéta ka Situ Como, salaku conto). Di dieu anjeun ogé tiasa nyandak Malpensa Express anu nganteurkeun kami langsung ka Bandara Malpensa.

Sakali anjeun dugi ka Milano Cadorna, anjeun moal ngagaduhan masalah ngalih ka titik-titik sanés di kota. Pas urang angkat ti stasion, di belah katuhu, urang mendakan pangkat taksi, bari payuneunana urang gaduh metro. Justru halte pertama saatos Cadorna nyaéta stasiun Conciliazione, dimana anjeun tiasa turun ningali Garéja Santa Maria de la Gracia, anu imahna dina jero lukisan The Last Supper ku Leonardo da Vinci.

Sanaos Milano Cadorna sanés stasiun utama di Milan, éta stasiun anu anjeun bakal mendakan di pusat kota. Éta sampurna komunikasi sareng Stasion Pusat ngalangkungan jalur metro héjo. Cadorna mangrupikeun langkung stasiun pikeun karéta régional, samentawis jarak jauh tiasa dianggo

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Fernando cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngantunkeun koper anjeun dina setoran di stasiun Cadorna, sapertos di Stasion Pusat.
    hatur nuhun
    Fernando