Pasar Milan

Pasar Naviglio Grande

Henteu aya anu kuring resep tibatan ngadatangan pasar kusabab kuring pikir éta cara anu saé pikeun terang idiosyncrasies kota. Aya anu langkung ageung sareng alit, khusus pikeun penjualan produk gastronomic atanapi pikeun hiasan sareng tékstil.

Di Milan aya sababaraha pasar anu hirupkeun kota sareng masing-masing gaduh idéntitas nyalira. Salah sahiji anu kawéntar nyaéta Pasar Naviglio Grande, anu dipasang dina Minggu panungtung unggal bulan sapanjang Naviglio Grande, terusan kota anu kawéntar. Pasar ieu tiasa dianggo ti bulan Séptémber sareng didinya dimungkinkeun pikeun mendakan jati, objék di sakitar imah, buku-buku lami, perhiasan jsb. Langkung ti 400 paméran kumpul pikeun ngamangpaatkeun jalan-jalan urang Milan anu milari objék kanggo bumi na.

nu lain Pasar Milan teh Fiera di Sinigaglia, klasik kota anu dipasang unggal dinten Sabtu énjing di Viale d'Annunzio. Hal anu pangsaéna ngeunaan pasar ieu nyaéta di sana anjeun tiasa mendakan sadayana anu anjeun bayangkeun sareng seueur deui, ti produk ti India, Amérika Latin sareng Afrika dugi ka baju énggal sareng kadua, mebel antik, parfum, lilin, buku, komik, rékaman, video. sareng seueur deui.

El Viale Papiniano Mangrupikeun pasar pikeun didatangan upami anjeun milari harga anu murah sabab éta terkenal kalayan tawaran na. Éta sababna éta populér pisan sareng didatangan pisan. Upami anjeun milari tuangeun murah, pepelakan, baju, sapatu sareng lawon anjeun kedah ngalangkungan ieu Pasar loak Milan.

Tapi sakumaha saé ibukota pantun, di Milan anjeun moal sono ka pasar khusus pikeun pakean sareng ieu kumaha Viale Fauch nyumponan sarat padumuk kota tapi nawiskeun diskon anu jero pikeun pakean sareng sapatu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*