Via Montenapoleone, jalan anu paling mahal di Itali

Ngalangkungan Montenapoleone

Dina hal nyewa, Milan ayeuna gaduh jalan balanja paling mahal di Itali. Di antara aranjeunna sadayana, nyaéta Via Montenapoleone anu ngagaduhan harga anu pangluhurna. Di dinya toko saratus méter pasagi mayar séwa sakitar 670.000 euro sataun. Tuturkeun anjeunna Via della Spiga, kalayan jumlahna 500.000 euro per taun.

Jalan anu paling mahal pikeun nyéwa di Roma nyaéta Via dei Condotti. Pikeun toko saratus méter pasagi, anjeun tiasa mayar sakitar 640.000 euro sataun. Bédana anu teu jelas, salaku conto, ngeunaan Naples. Di kota ieu jalan anu paling mahal nyaéta pusat Via Toledo. Di dinya toko saratus méter pasagi ngagaduhan harga séwa 160.00 euro (anu pang murahna Via dei Mille, ogé di Naples, dimana anjeun mayar 110.000 euro).

Sadaya data ieu nembé ditawarkeun ku Féderasi Pantun Italia dina analisa pasar anu kalebet nilai sewa di jalan balanja utama di Italia. Data ieu ogé kalebet kota-kota sanés sapertos Florence, Venice, Genoa, Bari sareng Verona.

Dibandingkeun sareng 2012, harga nyéwa tetep stabil di Milan, Turin sareng Verona, salian ti pusat Italia Di Genoa, Venice sareng Florence aranjeunna turun 2%, di wisata Portofino 4% sareng di Bari sareng Palermo 3,6%. Sanaos sadaya konsumsi Itali henteu turun teuing. Dina dua bulan kahiji 2014 aya panurunan alit 4,39% dibandingkeun sareng taun sateuacanna.

Turunna anu henteu katingali dina utami Jalan balanja Milan, dimana toko anu paling ekslusif masih pinuh ku jalma khususna dina akhir minggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*