Museum Pantun di Istana Morando

Istana Morando

Urang dilongok dinten ieu teh Museum Pantun Milan, perenahna di Istana Morando, gedong abad ka-XNUMX anu elegan. Di dieu anjeun tiasa tingali ayeuna koleksi tekstil béda baju sareng asesoris anu disimpen kanggo sababaraha waktos di Istana Sforzesco. Éta ogé ngagaduhan sababaraha paméran fotografi sareng desain samentawis.

Istana parantos mangrupikeun kaajaiban anu sajati. Dina lanté mimiti karaton aya galeri seni, kumpulan lukisan, patung sareng ukiran anu Déwan Kota diakuis taun 1934 berkat koleksi Louis beretta. Galéri ieu nunjukkeun épolusi perkotaan sareng sosial Milan antara satengah kadua abad ka tujuh belas sareng satengah mimiti salapan belas. Di kamar anu caket sareng galéri urang tiasa ningali raos anu hadé tina parabotan sareng objék sanés anu dipikaresep, ampir sadayana ti abad ka-XNUMX. Kumpulan Beretta dipindahkeun ka Istana Morando saatos Perang Dunya Kadua.

Potongan anu dipamerkeun di Istana Morando dicirikeun ku seueur rupa-rupa rujukan kronologis sareng tematik anu béda. Dina Januari 2010, paméran anyar didamel di istana ieu pikeun masihan pisibilitas langkung ageung kana warisan seni anu luar biasa tina Musium Milan, khususna, sareng dina hal ieu, dina bagian tékstil. Kumpulan baju sareng asesoris muncul ogé baju seragam anu disimpen di Kastil Sforzesco tanpa kakeunaan masarakat. Hiji ideu anu parantos didamel ti saprak 1995.

- Inpormasi Tambahan

  • alamat: Ngalangkungan Sant'Andrea, 6
  • jadwal: Museum Pantun dibuka ti Salasa dugi ka Minggu ti jam 09.00 énjing ka 13.00 sonten sareng ti 14.00 sonten dugi ka 17.30 sonten.

Upami anjeun hoyong nyandak wisata anu dipandu, anjeun tiasa ngahubungi di c.palazzomorando@comune.milano.it

- Kumaha carana kéngingkeun

Pikeun dugi ka musium, anjeun tiasa nganggo jalur metro 1 (kalayan eureun di San Babila) atanapi 3 (mampir di Montenapoleone). Trem 1 sareng 2 sareng nomer beus 94 ogé dugi ka dieu.

Inpormasi lengkep - Istana Sforzesco

Gambar - Tito Canella


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*