Parlemén és krim pangsaéna di Milan

Gelateria della Musica

Italia nyaéta, diantara seueur hal sanés, mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nyobaan és krim. Rupa-rupa diantarana ageung pisan, sanaos kuring pastina langkung resep anu buatan tangan, saumur hirup. Di Milan pasti aya seueur parlor és krim anu penting pikeun didatangan, utamina dina usum panas. Seueur teuing anu terkenal sareng turis, sedengkeun aya anu sanés ngan ukur urang Milan anu terang. Kami rek nyandak anjeun ka jalma-jalma ayeuna.

Dimimitian ku Gelateria Paganelli, perenahna di Via Adda. Jalan anu pinuh ku kantor sareng sakedik patalimarga tapi éta ngagaduhan permata és krim. Rasa seger (sababaraha disiapkeun numutkeun kasadiaan musiman) sareng didamel ku cara anu lami. Urang teraskeun sareng Ahli salah kaprah, di Via Benedetto, tempat wisata és krim lingkungan anu kawéntar dikenal anu teu dikenal di kota. Aya seueur jinis krim és kalayan gelas, kerucut, bak sareng sajabana ...

Dina Via de Amicis urang gaduh Cioccolati Italiani, salah sahiji pésta és krim anu sok aya antrian anu ageung di panto. Parantos di Naviglio Pavese sigana anjeun bakal nganjang Il Negozietto del Gelato, rohangan és krim alit anu cukup éndah. Tempat leutik anu sanésna, dibuka ngan sababaraha taun ka pengker, nyaéta Kuring Gelati di Naninà, kalayan salah sahiji és krim buah anu pangsaéna di Milan.

Pikeun seueur urang Milan, és krim pengrajin pangsaéna disiapkeun di Le Botteghe di Leonardo, tempatna di Via Solari sareng Via Borsieri, sareng di The Gelato Bottega ngeunaan Via Pergolesi. Dina duana iraha waé dina sataun anjeun bakal mendakan és krim pikeun sadaya rasa sareng rasa. Panungtung urang gaduh Giusto Gelato di Via San Gregorio, Il Massimo del Gelato dina Via Castvettro sareng Gelateria della Musica dina Via Pestalozzi. Tilu tukang ieu langkung dikenal, tapi aranjeunna ngagaduhan tradisi anu panjang anu ogé ngajantenkeun aranjeunna megah.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*