Pizzerias pangsaéna di Milan

garing

Koran Italia anu diterbitkeun di Milan, The Corriere della Sera, parantos ngumumkeun dina bagian gastronomi na teh sapuluh pizzerias pangsaéna di ibukota Lombard. Sapuluh tempat anu kedah diémutan upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka kota sareng hoyong nyobian pizza anu pangsaéna. Jelas éta mangrupikeun klasifikasi subyektif, kumargi ngeunaan rasa, sapertos biasana, teu aya tulisan. Tapi sahenteuna éta masihan urang séri pitunjuk kanggo milih.

Mimiti urang mimitian garing, perenahna di Via Solferino 33. Tempat anu dijalankeun ku koki lokal Andrea Berton sareng dimana anjeun tiasa tuang pizza Neapolitan anu pangsaéna di Milan. Pilihan teraskeun sareng Sibyl, dina Vía Mercato 14, salah sahiji pizaerias Neapolitan anu kawéntar di kota. Pizza henteu ageung pisan, tapi raoseun raoseun. Ieu klasik, Maruzzella, perenahna di Piazza Oberdan 3, pizzeria Neapolitan bersejarah dibuka ti saprak 1978. Urang Milan nyatakeun yén adonan na anu pangsaéna di kota sareng persiapanna mangrupikeun rahasia.

Urang teraskeun sareng Tegamino, dina Via Boiardo 4, anu sanésna ti pizzerias pangsaéna di Milan. Bageanna henteu ageung teuing tapi raos na teu tiasa disalahkeun. Salajengna dina daptar nyaéta Am, di Corso di Porta Romana 83, pizzeria anu ngan ukur ngagaduhan genep jinis pizza dina ménu na, sadayana Neapolitan, tapi anu mana anu langkung saé. Dina Via Foscolo 4, gigireun Duomo, urang mendakan Fresco & Cimmino, tempat anu saé dimana salian piza pasta piring disajikeun. Ogé pikeun disorot Meucci, dina Via Meravigli 18, leres-leres bénten sareng sésa pizza sapertos dimana aranjeunna ngadamel pizza Tuscan.

Saran anu pangénggalna nyaéta coke, perenahna di Via Pavia 10, tempat anu pas pikeun urang anu resep pizza Neapolitan sareng langkung resep pizza Romawi langkung saé; Y Willy, dina Via Bergamo 1, pizzeria dimana anjeun tiasa milih pizza Romawi sareng Neapolitan, sanaos anu terakhir mangrupikeun kakhususan bumi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*