Lingkungan Milan

Milan

diantara nu lingkungan utama Milan nyaeta Lingkungan Brera, salah sahiji daérah paling canggih di kota, éksklusif sapertos sababaraha daérah sanés. Dipikawanoh salaku "méwah Bohemia", éta mangrupikeun lingkungan anu dijaga sareng dipilih ku seniman.

Navigli bersaing langsung sareng Brera sabab éta mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu paling indah di kota berkat kanyataanna ayana di sakitar Navigli Grande, kanal anu terkenal di kota. Terusan leutik anu sanés meuntaskeun lingkungan bari bar, réstoran sareng pasar anu saé konsentrasi aya.

Kabupatén San Siro mangrupikeun kabupatén olahraga Milan sakumaha dilahirkeun di sekitar stadion maén bal anu terkenal. Aya ogé Istana Olahraga, dua balapan balap sareng kolam renang Lido Di Milano.

Tapi upami éta mangrupikeun patarosan pikeun mikaresep Milan anu paling avant-garde maka anjeun bakal kedah jalan-jalan Lingkungan Corso Como, daérah anu saé pisan di mana toko-toko méwah hirup babarengan sareng réstoran anu paling ekslusif, seueur pub sareng nightclub. Éta mangrupikeun lingkungan anu dipilih ku seueur jalma anu kawéntar anu ngagaduhan padumukan di dinya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*