Tikét buku pikeun ningali Makan Malam Terakhir Da Vinci

Perjamuan Terakhir

Lokasina di Plaza Santa Maria delle Grazie, tempatna salah sahiji gereja-gereja anu paling penting di Milan, basilika gaya Gothic anu mimiti diwangun taun 1492, sareng réngsé dina jaman Renaisans.

La Garéja Santa Maria delle Grazie Éta sanés ngan ukur conto arsitektur tapi ogé mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling sering dilongok di Milan kusabab padamelanna aya di ditu Perjamuan Terakhir, la lukisan terkenal ku Leonardo Da Vinci anu dicét taun 1494 dina témbok kalér refectory garéja, anu dikenal salaku Cenacolo Vinciano, sareng ngahargaan karya agung ieu caket peryogi waktos sareng kasabaran, kumargi kanggo nganjang ka basilika anjeun kedah mesen tiket sateuacanna.

Biasa pikeun tiket dijual upami kunjungan éta henteu direncanakeun, janten hal anu paling anjeun tiasa laksanakeun upami anjeun hoyong mendakan karya Da Vinci ieu nyaéta ngamankeun tikét sababaraha dinten sateuacan didatangan. Alternatip anu kedah dijauhan wisatawan pikeun garis panjang nyaéta nyewa layanan online anu kalebet wisata satengah dinten di kota Milan sareng tikét anu ditunggu-tunggu pikeun nganjang ka Perjamuan Terakhir.

Jasa ieu dikontrak ngalangkungan Turismoteca sareng ogé dibarengan ku pituduh Spanyol. Tur dilakukeun dina énjing Salasa sareng Jumaah sareng hargana ogé kalebet kunjungan ka sababaraha monumen anu paling penting di kota, sapertos Duomo, Galeri Galéri Vittorio Emanuelle, Castelo Sforzesco sareng Teatro alla. Scala. Dina kasus anu terakhir, wisatawan ogé bakal tiasa lebet kana téater anu kawéntar pikeun ngahargaan naon anu salah sahiji imah opera anu paling bergengsi di dunya.

Harga jasa 65 euro sareng sanaos mangrupikeun biaya anu lumayan pikeun seueur, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun terang tempat-tempat anu paling saé di kota ku cara anu praktis sareng lancar, pastikeun yén kunjungan ka basilika anu kawéntar bagian tina combo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*