Wisata Kota di trem bersejarah Milan

Wisata trem Milan

Di sadaya kota aya seueur tawaran Wisata Kota anu ngajak anjeun terang juru kota anu pangsaéna. Milan henteu terkecuali, tapi salian ti wisata klasik aya wisata anu pikaresepeun anu nawiskeun alternatif anu asli. Nya perkawis Wisata Kota ATM dina trem, un wisata dina trem bersejarah anu ngalangkungan sababaraha juru pangalusna Milan.

Cocog pikeun turis anu resep kana sajarah atanapi pikeun anu mikaresep alat transportasi kuno, jalan éta sorangan pikaresepeun pisan kumargi cekap kanggo naek kana trem pikeun balik kana waktuna. Carreli nyaéta nami ieu Trem Milan anu lahir di 1928 sareng medar sakitar kota mangtaun-taun dugi ka aranjeunna diganti ku anu langkung modéren.

Daripada kapopohokeun, trem anu lami dirobih janten angkutan wisata pikeun nawiskeun alternatif anyar di kota. The ATM City Tour ngalangkungan sababaraha tempat anu pangsaéna di Milan dina raraga ngenalkeun alun-alun, monumen, musium, gedong sajarah sareng jalan-jalan anu penting. Salila wisata di Trem bersejarah Milan, wisatawan ogé tiasa ngamangpaatkeun aplikasi pituduh audio anu tiasa diunduh gratis dina tablet sareng telepon pinter pikeun terang detailna unggal tempat. Tiasa waé pikeun unggah sareng ngaunduh aplikasi saloba kali sakumaha teu dipikagaduh kalayan ngan ukur milih salah sahiji tina opat rute anu ditawarkeun. Upami opat rute éta dilaksanakeun, langkung ti 60 tempat anu pikaresepeun di Milan bakal dipikaterang.

Wisata Kota ATM dina tram bersejarah sayogi tujuh dinten saminggu sareng tikétna sah 48 jam, janten dimungkinkeun pikeun ngajantenkeun dua rute unggal dinten sahingga terang sababaraha tempat. Anu resep tiasa mésér tikét teras ngaunduh aplikasi anu sayogi dina genep basa, kalebet Spanyol. The harga tikét 25 euro per déwasa sareng 10 per anak antara umur 5 sareng 12 taun. Bawah umur ngumbara gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*