Angkutan di Norwégia

bandara-norway

En Norwégia Tiasa waé pikeun mendakan jaringan komunikasi sareng angkutan anu épisién anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal tujuan anu dituju.

-Airplane: Wisatawan tiasa gampang mendakan Flights Ngaliwatan maskapai biaya murah anu beroperasi di langkung ti 50 bandara anu disebarkeun sapanjang géografi nasional. Tilu maskapai nasional nyaéta SAS (nawiskeun Visit Skandinavia Pass), Braathens SAFE sareng Wideroe.

-Parahu: Kusabab lokasi geografis tina Norwégia, kapal dianggap cara anu panggancangna sareng paling murah pikeun perjalanan. Feri nawiskeun jasa kontinyu dugi ka wengi sareng mangrupikeun daya tarik wisata anu hébat dina bagian tina wisatawan anu hoyong terang kaéndahan éta fjords sareng lingkungan bentang.

-Bus: Ladénan beus biasa nyambungkeun terminal karéta sareng sababaraha titik sapertos Harstad, las Pulo Vesteralen y Lofoten, kota-kota di Kristiansund, Molde, diantara seueur situs sanés.

-Automobile: Kaseueuran wisatawan anu iinditan Norwégia aranjeunna mindahkeun mobilna. Ruteu jalan asup ka nagara seueur. Sanaos seueur jembatan, feri teras janten sarana panglobana dianggo nyebrang fjords. Upami anjeun mikir angkat ka Norwégia nganggo mobil anjeun, penting pisan anjeun masihan perhatian khusus ka gunung sareng rute anu teu aya, sabab kadang-kadang sato (elk, reindeer, sareng sajabana) meuntas.

Poto ngalangkungan:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*