5 tempat mésér pasta di Lima

asakan Peruvian

Upami anjeun resep kana kadaharan Italia sareng anjeun di Lima, anjeun henteu kedah sono kana tempat anu pangsaéna pikeun kéngingkeun pasta seger di kota.

Justru, diantara perkebunan anggur sareng réstoran anu paling diperhatoskeun dina wisata kami gaduh:

PASTIFICIO THE
Éta mangrupikeun anggur tradisional Italia dimana anjeun henteu ngan ukur mendakan produk anu rupa-rupa ti Italia, tapi ogé pilihan pasta seger sapertos lasagna, gnocchi, variétas mi sareng langkung ti 7 jinis saos.
Miraflores: Av. Mar Mar 970
Jalan Roosevelt 5646
San Borja: Av. San Borja Norte 398

MAGNOLIA
Mangrupikeun pojok gourmet menawan anu nawiskeun pasta homemade seger anu mangrupikeun serat presentasi anu pangsaéna. Tomat ricotta sareng lasagna kangkung, gnocchi beureum sareng pesto lasagna menonjol, sareng tomat candied dilebetkeun kana sababaraha rupa tuang tuang.
Los Laureles 515, San Isidro

DON ITALO
Sanaos ayeuna aranjeunna ogé ngagaduhan réstoran pikeun penjualan langsung ka umum, mérek pasta seger ieu dipikaterang nawiskeun sababaraha rupa pilihan pasta sareng pizza salami mangtaun-taun. Anjeun ogé bakal mendakan pasta (sapertos ravioli atanapi capelletis) kalayan sababaraha rupa. Émut yén pikeun kaping khusus, sapertos Hari Bapa, aranjeunna biasana nyiapkeun bungkus sareng promosi khusus.
Benavides 1595, Miraflores

NAPLES
Pikeun pangiriman ka bumi, tempat ieu menonjol pikeun 8 jinis saos na, sapertos pomodoro (S /. 8 gram) bolognese (S / .250), lada lonceng (S / .10), atanapi saos supa (S / . 10) ditambihan kana cannelloni kalayan sababaraha rupa keusikan sareng lasagna tradisional.
Delivery: 349-9276/ 997-499-171

DELLA NONNA
Éta pasta buatan tangan anu ngahiji di tempat ieu anu ogé nawiskeun pangiriman. Harga anu terjangkau sareng bahan kualitasna saé dianggo dina persiapanna.
Av San Luis 2070, San Borja Norte
Los Laureles 162 pusat balanja Valle Hermoso, Surco


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*