Chancay, kota agama

Chancay

Rujukan langsung tina minggu suci di Peru éta Ayacucho o tarma. Nanging di sagala rupa kota sapertos Chancay Festival fervid parantos dikembangkeun anu nyayogikeun paningali sareng poténsial pikeun pemirsa. Kusabab kitu kami nawiskeun alternatif ieu "ngan ukur aquisito", caket ka Lima.

Chancay, di propinsi huaral ti jurusan Lima perenahna di kilométer 82 ti Panamericana Norte. Sumping ka dinya saderhana, kantun nyebrang jalan pintas Pasamayo ti titik pamariksaan Ancón, bentang sakitar dua puluh dugi ka tilu puluh menit. Upami urang nambihan pemergian anu pikasieuneun ti Lima anu dugi antara 50 sareng 90 menit, urang bakal ngagaduhan perkiraan waktos perjalanan sajam satengah.

Sapertos festival Ayacucho sareng Tarma, Chancay ogé parantos ngembangkeun seni karpét kembang, anu ngahias trek sareng trotoar anu bakal ngalirén. Pamaréntah parantos ngarencanakeun paméran persaingan sareng karpét pikeun tanggal éta yén éta téh dosa anu sono. Jelas yén program pusatna nyaéta liturgi sareng prosesi dimana bakti Chancaínos ditunjukkeun sareng pikeun turis éta mangrupikeun kasempetan pikeun muhasabah sareng ngumpulkeun diri.

Ayeuna, saatos pangorbanan Jumaah Saé, dina Saptu Kamulyan dimimitian kasenangan pikeun haneutkeun mesin sareng ageung ngarayakeun kabangkitan Gusti. Saéstuna, dina dinten Sabtu, kecap pagawéan dimimitian di soré anu réngsé dina pésta anu hébat dina wengi kalayan kembang api disertakeun anu bakal ngajantenkeun panyembah, pangunjung sareng tuan tanah nari dugi ka subuh, ngantosan kaajaiban anu bakal kajantenan.

Dina Minggu Suci pésta neraskeun sanaos waktos anu saé pikeun kenal sareng lingkunganana atanapi tur di Huaral.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   lauren cenahna

    Abdi resep, meni pikaresepeun pisan terang sajarah chanchay