Sarapan ala Amérika di Lima

Kasusah milarian anu saé sarapan ala amerika di Lima, éta sering kaget para wisatawan sareng wisatawan anu nganjang ka ibukota Peruvian.

Hotél sareng asrama tiasa nawiskeun sarapan buana sareng roti, kéju, sareng kopi atanapi téh, tapi wisatawan anu lelah sering ngarepkeun anu langkung penting dina énjing.

Ku jalan kitu, aya sababaraha réstoran lokal anu disarankeun anu nawiskeun pilihan anu nikmat pikeun sarapan di Lima. Anjeun kedah angkat ka kab Miraflores dimana éta Kopi Haiti, anu perenahna di Diagonal Street, caket Bioskop Pacifico, sareng nawiskeun sarapan ala Amérika, kopi sareng espresso. Kafe ogé dipikaterang di kalangan warga lokal pikeun menu tuang siang na.

Lokasina di seberang Taman Kennedy anu kawéntar sareng tambahan palang minuman keras janten tempat anu sampurna pikeun nongkrong di soré sareng 'nonton jalma'.

Tempat populér séjén pikeun sarapan di Lima nyaéta Manolo, di Av Larco distrik anu sami. Dibuka jam 7 enjing, aranjeunna nyayogikeun sarapan Amérika anu kalebet endog, daging atanapi ham, roti bakar. Harga sakitar US $ 2.75. Engké, anjeun kedah deui pikeun churros anu kawéntar.

El hotél MarriottOgé di Av. Larco di Miraflores ngagaduhan sarapan prasmanan sakitar $ 20. Réstoran na ogé ngagaduhan tuang siang sareng prasmanan Minggu khusus, sareng tuang siang sareng tuangeun normal. Pakean kasual pantes, sareng ieu réstoran non-roko.

Sareng salah sahiji tempat anu paling terkenal pikeun sarapan di Lima nyaéta The White Tiendecita, anu ogé ayana di Avenida Larco di Miraflores. Paling kasohor karesepna, pastry sareng pastry, éta mangrupikeun tempat anu paling populer pikeun sarapan, sareng menu anu kalebet omelet kalayan tambalan anu béda. Entong hilap nyobian 'Rostis', anu kagorengan Perancis mirip sareng gorengan Perancis.

Kabeneran aya yén Miraflores mangrupikeun salah sahiji daérah wisata anu paling berorientasi di Lima, janten turis éta bakal mendakan pilihan kanggo sarapan ala Amérika di Lima, tapi anjeun kedah nyobian ogé pilihan Peruvian Peruvian.

Sababaraha roti tawar ti toko roti lokal sareng ham gaya Peruvian sareng kéju bodas ngajantenkeun sarapan enak nalika dipasangkeun sareng sacangkir kayu manis sareng cengkéh. Penjual jalan ngajual roti seger sareng endog goreng, hayam abon, atanapi kantong alpuket, sareng kopi amis pikeun bérés.

Sareng tangtosna, anjeun kedah ngubaran 'emollient' ; a infus herbal, ceuk alus teuing pikeun nyerna. Naon waé anu anjeun mutuskeun, anu datang moal kuciwa; éta asakan Peruvian éta salawasna nikmat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*