Balanja: produk khas peru

peru-balanja

Péru khasanah anu luar biasa warisan sajarah y kabudayaan, éta sababna matak heran pikeun sadaya turis anu ngadatangan kota sareng daérah anu paling menarik unggal taun. Upami anjeun resep petualangan Turisme atanapi anjeun ngan saukur katarik ku ideu perjalanan rute enigmatis anu pinuh ku mistik sareng panasaran, anjeun tiasa mendakan tawaran anu saé perjalanan mirah ngaliwatan Wéb.

Kaluar tina balanja en Péru éta mangrupikeun surga warna-warni sajati. Passers-by kagoda ku tékstur sareng warna anu jelas tina ratusan karajinan produk. Haggling mangrupakeun kabiasaan umum di Péru jeung pembeli naon anu anjeun pertimbangkeun hungkul ku keuna ku senang aranjeunna tiasa gaduh waktos anu saé sareng ngaraosan manpaat anu penting.

balanja-peru2

Diantara sababaraha tulisan anu dominan sadayana pasar éta ponco jeung jaket, anu dianyam ku wol alpaca. Biasana éta kostum autochthonous anu dilengkepan ku guantes, hurup, kantong y tas leungeun. Penting pikeun dicatet yén sanaos motif sareng warna na sigana ketat pisan, kualitasna saé pisan, utamina di daérah Andean sapertos Cusco o Pisac.

nu permadani peruvian Éta kawéntar pisan sareng umumna didamel tina domba atanapi wol alpaca. Desain warna-warni na kalebet gambar tina Awéwé andean, Tugu Inca o kota-kota leutik.

Hiasan di gagarabah sareng anu has masker mangrupikeun pokus utama perhatian sadayana Pasar jalan. Kiwari dimungkinkeun dina sajarahna dipaké dina acara sareng ritual anu penting pisan ... Pasti anu ngajualna bakal nyaritakeun carita sareng legenda anu menarik anu aya hubunganana sareng masing-masing karajinan.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Mary zerpa cenahna

    Halo, kuring resep kana tulisan ieu kusabab kuring milari jalma anu tiasa nyayogikeun produk ieu kanggo dijual didieu di Lima. Salam

    1.    an cenahna

      Abdi ti Guatemala sareng kuring ngagaduhan sapatu kulit anu khas, anjeun tiasa ningali kami dina fb. Fashion fever Guatemala atanapi nelepon 502-49644528 amarilis saravia

  2.   John cenahna

    Juan Rios enpresa de trujillo hoyong mésér 800 ponchos, nelepon 948685188 atanapi gaduh confeccinesrios@hotmail.com hatur nuhun