Legenda Quistococha

Carita na nyarios yén pituin ti daérah éta dina hasrat na wengi-lauk hasil nyekel pomfret éndah anu saatos ditempatkeun dina kanu na, ngamungkinkeun anjeunna pikeun nyaksian hiji kaajaiban megah, hal anu luar biasa sateuacan panon saha, di tengah parahu na. Gambar jalma anu nganggo jubah bodas muncul, gambar anu luar biasa, tapi saatos neuteup éta anjeunna kagum pisan terang yén éta Kristus.

Dina waktos éta nyanyi jutaan manuk di daérah éta janten mélodi anu saé masihan setting musik pikeun penampilan Ajaib Kristus anu ngahudangkeun jalma-jalma asli ti masarakat asli, sareng sadayana parantos hasil niténan Jurusalamet urang. Tina kajadian éta asalna nami kristococha, "Kristus tina Cai"; dinten ieu disebut quistococha, perenahna 11 km ti tengah kota Iquitos sareng mangrupikeun salah sahiji tempat dimana turis resep jalan-jalan ngalangkungan leuweung geledegan, berkat kanyataan yén éta ngagaduhan kebon binatang alit sareng sato anu langkung ngagambarkeun sato Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Sagitarius cenahna

    Quistococha mangrupikeun tempat wisata anu saé pisan

  2.   miracles cenahna

    Éta tempat paling menawan anu kuring kantos kenal, kalayan pesona na, saha waé anu seuri ka Quistococha mangrupikeun pok anu teu terang, anjeunna henteu terang nanaon.

  3.   Hannibal cenahna

    sapotong jelema bodo anu nyerat ieu, sadayana terang yén quistococha aya di km 6

  4.   jonas cenahna

    oe hannibal sapotong jelema bodo anjeunna anu nyerat anu nyarios yén anjeunna 11km ti tengah iquitos henteu nyarios yén anjeunna aya di km 11 sapotong keledai anu anjeun henteu ngartos namina nyarios yén anjeun sato

  5.   jonathan cenahna

    Tempat anu hébat didatangan Quistococha sareng diajar cinta sareng terang langkung seueur ngeunaan Peru

  6.   Celia Orpella Madinah cenahna

    tempat anu saé anu kuring cukup untung nganjang nembé. Kami resep laguna sareng tuangeun anu lezat,
    Sauran ka aparat pakait pikeun langkung jaga infrastruktur ku nyayogikeun anggaran anu cekap pikeun kebon binatang anu luar biasa sapertos kitu.

  7.   Fransisco cenahna

    Aranjeunna henteu terang sajarah Quistococha sabab sanés pribumi ti Iquitos.