Hal-hal anu kedah dilakukeun di Peru dina usum salju

Peru mangrupikeun tujuan anu paling berkesan di Amérika Kidul sareng salah sahiji ti 10 tempat anu paling saé di dunya.

Henteu janten masalah jam sabaraha taun anjeun badé sumping, tapi anjeun bakal mendakan seueur hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di Peru. Ieu sababaraha ideu pikeun bulan usum salju:

Machu Picchu sareng Inca Trail

Reruntuhan kuno ieu gampang dijantenkeun tempat wisata # 1 di dunya sareng salah sahiji tempat anu kedah ditingali di Peru, tanpa diragukeun! Situs-situs karusakan Machu Picchu ngan saukur narik ati sareng sababaraha situs ieu (sapertos Puyapatamarca sareng Winawayna) dipendakan sapanjang Jalur Inca.

Sababaraha tempat anu paling narik ati di Machu Picchu nyaéta, sigana, Bait Surya, sareng batu Intihuatana, anu cenah masihan pengetahuan sareng hikmah jalma-jalma anu caket di éta. Hal-hal anu kedah dilakukeun ku pangunjung di Amérika Kidul.

Sedengkeun pikeun ningali Machu Picchu, dua tempat anu pangsaéna pikeun ningali reruntuhan Machu Picchu nyaéta ti luhur Huayna Picchu, sareng Puerta del Sol, anu ayana di sapanjang Inca Trail. Datang ka Puerta del Sol sigana langkung gampang, tapi puncak Huayna Picchu leres-leres nawiskeun pandangan anu paling spektakuler tina Inca Citadel.

Museum Larco

Museum mangrupikeun alternatif anu saé pikeun didatangan dina usum salju. Sareng ku ngadatangan aranjeunna, anjeun diajar ngeunaan Peru sareng tradisi kuno na sareng budaya anu euyeub, anu mangrupikeun hal anu paling hébat anu tiasa anjeun laksanakeun di Peru salami liburan anjeun.

Salah sahiji tempat anu paling saé pikeun diajar ngeunaan Peru nyaéta di Larco Museum di Lima; salah sahiji tempat anu paling saé pikeun diajar ngeunaan Peru kuno.

Musium ieu ngagaduhan koleksi karajinan karajinan pra-Columbian anu langkung ti 4.000 taun, sareng musium ageung janten anjeun tiasa sacara gampang nyéépkeun 3-4 jam di jerona khususna kusabab paméran paméran dipanggihan dina wisata anu dipandu dina basa Inggris sareng dipandu ogé dina basa éta.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*