Mandi termal La Calera, sumber kasihatan

Di kota Chivay, di daérah Arequipa, urang mendakan sumber kahirupan sareng kaséhatan, éta Mandi termal La Calera. Éta tempatna langkung ti tilu kilométer ti tengah kota sareng sipat panyembuhanana dipikaterang sareng disarankeun khusus pikeun anu kaserang panyakit tulang, sapertos rematik, contona.

Mandi La Calera diwangun ku lima kolam renang thermo-ubar dimana cai tina Gunung seuneuan Coltalluni, sanaos sateuacan aranjeunna ngalangkungan sistem kulkas anu ngajantenkeun aranjeunna angkat ti 80 derajat aslina dugi ka 35-38 derajat. Sipat penyembuhan anu populér sareng kabuktosan tina pamandian La Calera dumasarkeun dumasarkeun kana komposisi cai, anu ngagaduhan 30% kalsium, 19% séng sareng 18% beusi. Saatos neuleumkeun diri ka aranjeunna, moal langkung ti 30 menit sakaligus, anjeun ogé tiasa tuang minat budaya ka anu alit Museum arkéologis alami tina Colca anu pas di gigireun kolam renang.

Salian mandi termal, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina perjalanan anjeun ka Chivay nganjang ka sababaraha tempat anu dipikaresep ku turis anu hébat sareng dimana anjeun tiasa ngahubungi alam, sapertos di Colca Canyon, anu pangjerona di dunya atanapi sudut pandang alami anu Condor Palang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*