Piring sareng inuman khas La Libertad

sambar

La Libertad Éta dicirikeun sabab anu masak ngagaduhan bumbu anu hadé. Konon di beulah kalér aya "raos anu raos" sareng di dieu gampang diverifikasi. Teu aya réstoran atanapi picanteria anu henteu nawiskeun piring "sayogi" kalayan aksés gampang kana kantong.

Di daérah ieu di basisir, macem-macem jinis ceviche «lada pisan», seco de cabrito sareng getih, tapi ogé aya piring khas anu sanés sapertos shambard, sup gandum anu dikupas sareng sapi sareng daging babi.

Piring khas anu sanés nyaéta cesina, daging anu garing dina panonpoé sareng anu engkéna disajikeun digoréng sareng yucca, cabé sareng bawang. Ogé panyababna henteu kedah dibuktikeun dina limpet atanapi getih panther, nyaéta jus tina ceviche kalayan jeruk haseum.

Nginum bir lokal atanapi jagong sareng jora chicha; pikeun tuangeun raja kong sareng quince hancur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   ariana cenahna

    aranjeunna nginum cangkang awon indungna

  2.   gelo cenahna

    naon piring has withchdetumadre

  3.   anton solano cenahna

    roe Abdi henteu tiasa mendakan piring cangkang indung anjeun

  4.   Brenda Luciana cenahna

    Daripada diisolasi, nempatkeun anu saé ps <paltean ala merfi
    bodo ………. lelos y lerdos ummm :)

  5.   anonimo cenahna

    Kuring nyarankeun nempatkeun piring khas kusabab ngan aya hiji gambar anu saha anu terang naha éta piring trujillo

  6.   anonimo cenahna

    Halaman ieu parantos ngabantosan kuring pisan tapi aranjeunna kedah nempatkeun piring khas sabab penting pisan

  7.   catalina cenahna

    Piring khas na saé pisan, kuring ngucapkeun selamat sareng ngawartoskeun aranjeunna yén aranjeunna kedah tetep ngamutahirkeun halaman pikeun tiasa diajar langkung saé ngeunaan asakan Liberte, anu saé pisan sareng tiasa dinikmati dina acara kulawarga atanapi sosial naon waé. salam abdi bogoh ka anjeun

  8.   Aom cenahna

    bieen beunghar

  9.   samir cenahna

    Hate hideung

  10.   Ronald cenahna

    ieu teu aya gunana pikeun kuring burit

  11.   Ronald cenahna

    aranjeunna gélo sakumaha potos

  12.   anonimo cenahna

    yén samir anu dipercaya ____ tanpa koméntar

  13.   ana cenahna

    Éta katingalina awon

  14.   djffffffff cenahna

    Abdi henteu ningali piring anu has, lalaki! Kusabab kitu kuring meunang dina halaman ieu, ngupingkeun saha anu nyiptakeunana

  15.   jacqui cenahna

    Piring na katingalina raoseun, hayu atuh cobian, tong janten badssssssssss

  16.   cardigan cenahna

    éta awon, nempatkeun langkung piring

  17.   willxD cenahna

    jajajjajajajaja kumaha panginten CONCHESUSMADRES XD ieu
    q Lokazo XDDDDDDDDD

  18.   anonimo cenahna

    pikeun anu elegan ieu, resep anu kuring resep tuangeun sareng kuring és hiji sareng éta kaluar raoseun, aranjeunna sadayana resep

  19.   FRANK cenahna

    buelbo ala sami uevada csm] nyebarkeun hal anu saé 0.o

  20.   DORA cenahna

    PISAN PISAN TAPI Punten Abdi hoyong terang inuman sareng panyiapkeun panyawat

  21.   Piero cenahna

    HI, naon anu anjeun lakukeun

  22.   Piero cenahna

    Nerds

  23.   Piero cenahna

    NO

  24.   SOLANASE cenahna

    halo

    1.    aelyn cenahna

      punten henteu guey

  25.   SOLANASE cenahna

    HEY DENILSON GUEY