Jogét ti Ashaninkas

Désa ashaninka Mangrupikeun grup étnis Amazonian anu cicing di sababaraha daérah Amazon Amazon sareng di jaman baheula aranjeunna disebat antis, chunchos, kuciwa, campas sareng thampas. Ieu mangrupikeun salah sahiji manifestasi budaya na: musik sareng jogét.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Fanny cenahna

    hahaha abdi resep aa 😀

  2.   paula uteuk cenahna

    hahaha resep ka urang korea

  3.   medali ramos cenahna

    Hei Abdi bogoh urang Korea tapi halaman ieu tbm peos mm Mugi aranjeunna maéhan Denis Paredes tanggal 20 Juni nyaéta ulang taun na ajjaja: O fanny idola kuring

  4.   cautel molina cenahna

    XICAS INI JUGANDI NU Publikasikeun Koméntar Anjeun nyaéta VROMA OIE DENIXIXTA INI RIKISIIIMA I LOVE YOU (l) MY NENITAAAAAAA LEUWIH NAH I LOVE YOU

  5.   FANYLU cenahna

    Kuring dijual pikeun 5 CENTIMOS
    Pikeun jalma anu hoyong gampang