Diving sareng Fishing di Máncora

mancora

Hatur nuhun ka tabrakan arus laut tiis de Humboldt sareng haneut El Niño (Equatorial) ayeuna, di daérah basisir Piura sareng Tumbes anjeun tiasa mendakan seueur lauk, sareng faktor ieu aya Bank Máncora, tempat luar negeri anu tempatna jumlah anu penting tina flora sareng fauna laut.

  • Diving:

dina Daérah Piura sareng Tumbes Kaseueuran penyelam angkat milarian Grouper atanapi Fortuno, lauk ageung ageung anu condong ngorondang basisir Máncora, henteu seueur méter ti basisir sareng dina sababaraha "dangkal" anu dipikaterang ku penyelam lokal.

Sanaos pisibilitasna henteu tiasa dibandingkeun sareng Laut Karibia contona, cekap pikeun nénjo sababaraha jinis lauk anu saurna namina. Ari pisibilitas anu saé tiasa ngahontal dugi ka 7 méter sakitar sareng dinten anu normal ngahontal 5 méter sakitar.

Séktor anu pikaresep anu langkung sering aya payuneun Pantai Las Pocitas, di Vichayito séktor anu katelah Balerío Peña Mala sareng belah kidul caket Cabo Blanco. Nuju Tumbes urang gaduh Punta Sal, tempat terjun sareng mancing anu terkenal, ogé sababaraha bass di payun pantai anu katelah Peña Redonda. Disarankeun angkat sareng panunjuk arah atanapi penyelam lokal pikeun lokasi anu langkung saé.

En Máncora sareng sakurilingna Henteu seueur peralatan diving kanggo nyéwa atanapi ngagaleuh. Kami ngarékoméndasikeun mawa peralatan anjeun nyalira, wetsuit panjang sahenteuna 3-2mm, kumargi sanaos cai henteu tiis pisan, saatos teras beuleum karaosna tiis.

  • Pancing:

Salian ti mancing basisir, perikanan anu paling dipikaresep di dieu nyaéta Ngala lauk tinggi, Kusabab anjeun tiasa nyangking mangsa anu leres-leres ngajentul sapertos tunos raksasa sareng marlin langkung ti 100 kg.

Rupa-rupa perusahaan sareng pamayang lokal nawiskeun jasa mancing di Daérah Máncora, Punta Sal sareng Cabo Blanco, anu terakhir masih nyepeng catetan dunya dina perikanan Hideung Merlin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*