Pariwisata agama di Peru

lord-of-mujijat

Agama anu paling nyebar di Péru teh Katolik sareng salah sahiji aspek anu paling narik ati anu tiasa ngaapresiasi kabudayaan nagara ieu mangrupikeun manifestasi tina fe ngaliwatan hormat pisan pikeun adat anu parantos ditepikeun ti generasi ka generasi.

Salah sahiji ungkapan agama anu paling lambang nyaéta anu kamashur prosesi éta Tuhan Miracles. Éta mangrupikeun kajadian anu diarep-arep pisan ku masarakat anu lumangsung di Lima unggal taun salami sasih Oktober. Dina kasempetan perayaan hébat ieu, paningkatan signifikan dina cadangan tina hotél di ibukota (ratusan wisatawan asal usul nasional sareng hoyong ilubiung dina prosesi).

Gambar ieu dianggap salaku perwujudan tina fe paling masif di dunya pikeun Pangawas Romawi ti saprak 1993.

parawan-chapi

En Péru, aya ogé tampilan séjén bakti ka salib, ngaliwatan demonstrasi sareng kajadian anu aya hubunganana sareng Virgin of Carmen, la Parawan Chapi, la Parawan Awan, la Perawan Door, Diantarana.

Unggal kota mangrupikeun tempat anu seueur pikeun candi jeung santeria dimana éta wisatawan sareng warga satempat sumping dina raraga mésér imagery, medali sarta nepi souvenir agama salaku kenang-kenangan tempat.

Upami anjeun ngagaduhan kasempetan nganjang ka sababaraha garéja anu paling terkenal di Lima atanapi ti anu sanés kota peruvia, bejakeun ka kami kesan anjeun.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Alma cenahna

    Sigana kuring nagara anu geulis pisan sareng saé
    kawas tradisi maranéhna

  2.   Zaida cenahna

    Nagara ieu ngagaduhan seueur tempat Katolik, agénsi pariwisata kedah nyebarkeun ngalangkungan sababaraha média populér tempat-tempat dimana aranjeunna tiasa ngusir urang sepanjang waktos dina sataun, teu kedah dina liburan, sareng upami aranjeunna tiasa nawiskeun paket anu raoseun, seueur kulawarga anu badé didatangan tempat dimana Virgin leutik urang.
    Pesen-pesen ieu ngabantosan urang sadayana pikeun janten langkung saé unggal dintenna sareng nyingkirkeun tindakan goréng anu énjing tiasa tobat engké, solat mangrupikeun kado anu pangsaéna pikeun Ibu Kecil di Surga. Wilujeng ..