Millau Viaduct

millau viaduct

El Millau Viaduct, éta mangrupikeun sasak anu tiasa urang mendakan di Perancis. Tapi éta sanés ngan ukur sasak naon waé, tapi dinten ieu urang bakal ningali yén ngan ku strukturna, urang parantos nyarios ngeunaan karya rékayasa anu hébat. Éta nyebrang lebak Tarn sareng henteu ngan ukur menonjol panjangna, tapi ogé pikeun jangkungna.

Ieu salah sahiji sasak ari kabel jangkung di dunya. Tukangeun éta, éta nyésakeun seueur patarosan sareng seueur waleran sanés anu dinten ieu urang bakal nyobian masihan. Éta parantos janten bagian unik, janten rahasia sareng data rame di sisi na. Urang bade mendakan sadayana anu mungkin!

Millau Viaduct, jembatan kabel-pangluhurna

Salah sahiji kaistimewaanana hébat, henteu pernah saurna langkung saé, nyaéta éta sasak jangkung salaku kabel-cicing. Nalika urang nyarioskeun ngeunaan jenis jambatan ieu, urang ngalakukeun éta ku mairan yén éta dumasar kana jenis papan atanapi basa. Ieu ditunda berkat naon anu urang terang salaku kafan, anu henteu sanés nyaéta kabel kandel anu napel dina jenis kutub kandel. Leres pisan, dina hal ieu, aranjeunna ogé ngagaduhan diménsi anu teu umum. Salah sahiji desain langkung klasik tina jenis jembatan ieu tanggal ti abad ka tujuh belas. Dinten ayeuna urang masih tiasa niténan aranjeunna di réa penjuru dunya. Tapi leres yén dinten ayeuna urang nyanghareupan salah sahiji anu paling luhur.

jambatan millau

Pangwangunan jejambat

Sacara umum, urang tiasa nyebatkeun yén nyiapkeun proyék ieu henteu langkung sareng henteu kirang ti 14 taun. Sedengkeun pangwangunanana mangtaun tilu taun. Éta arsiték Inggris Norman Foster sareng insinyur Michael Virlogeux anu nyusun sadaya prosés sareng proyék ieu. Sakali kakeunaan, éta dianggap salaku salah sahiji tantangan hébat anu kajantenan di Perancis ti saprak aranjeunna ngawangun Sasak Normandia. Ieu ogé kabel-cicing sareng nyebrang muara Seine.

Nalika pangwangunanna dianggap, aya ogé sababaraha pilihan anu tiasa aranjeunna pertimbangkeun. Dina hiji sisi, éta dimaksudkeun pikeun ngurilingan Millau ka wétan. Sanaos upami pilihan ieu dipilih, maka henteu ngan ukur hiji sasak tapi dua bakal diperyogikeun. Di sisi anu sanésna, upami Millau dikurilingan ku kulon, maka pangwangunan opat jambatan bakal diperyogikeun. Upami aranjeunna nuturkeun arah Rute Nasional 9, aranjeunna kedah ngalaksanakeun pangwangunan di tengah kota. Jadina meuntas lebak mangrupikeun pilihan anu dipilih saatos beuratna anu sateuacanna.

pangwangunan viaduct

Fitur utama Millau Viaduct

Jangkungna 343 méter, menjulang luhur Walungan Tarn. Tanpa hilap panjangna na ngahontal 2460 méter. Sacara total, éta ngagaduhan sakitar 7 tihang beton sareng dek na rubak 32 méter. Kalayan struktur anu modéren pisan, leres pisan éta campuran sampurna sareng sakurilingna. Sababaraha bahan ogé téknik anu digunakeun pikeun ngangkat jalan tol ieu nyaéta papan waja, beton salaku salah sahiji bahan utama, tanpa hilap GPS atanapi téknologi pamindahan atanapi laser anu aya ogé. Kudu disebatkeun unggal pilar diwangun ku sababaraha bagian. Bagian ieu asalna tina perusahaan konstruksi Eiffage.

Tujuan pangwangunan ieu

Iraha waé urang mendakan karya sapertos kieu, bakal aya tujuan atanapi tujuan. Dina hal ieu, éta yén aranjeunna hoyong nyingkahan bagian anu rada rumit nyaéta Tarn sareng Millau. Kusabab dina ieu hal ilahar ningali seueur patalimarga, utamina dina waktos pariwisata sareng liburan. Kusabab kitu, éta panginten ngahijikeun Paris sareng daérah Mediterania ngeunaan Béziers. Janten, ampir 400 juta disimpen dina méja pikeun tiasa ngawangun Millau Viaduct.

Tahap tina jejambat

Leres urang terang parantos terang langkung seueur ngeunaan tujuanana sareng ciri-ciri jalan raya Millau ieu. Tapi nyatana nyaéta yén éta henteu gampang pikeun ngangkat éta. Sok aya padamelan anu hébat dina kaayaan ieu sareng kasus ieu henteu terkecuali.

jangkungna sasak millau

Fase samemehna

Sacara umum, kedah disebatkeun yén ieu mangrupikeun bagian tina proyék disatujuan. Leres pamarentah Perancis nyéépkeun waktosna, kusabab rumitna pangwangunanana. Tapi akhirna, kasapukan tiasa dihontal.

Tahap awal

Proyék ieu dijadwalkeun réngsé kirang ti opat taun. Sanaos leres yén éta mimiti, sadayana sadar yén éta mangrupikeun komplikasi anu leres. Kusabab unggal pilar henteu sami ukuranana sareng anu sanésna. Dimimitian ku yayasan sareng éta henteu gampang ogé, kusabab rupa bumi. Engké éta masihan jalan ka nempatkeun pilar sareng tangtosna, jalan waja. Di dieu peryogi langkung ti sataun pikeun ngiringan jalan ieu.

Tés kontrol

Tangtosna, saatos proyek kalayan tantangan utama, teu aya anu sapertos ngalakukeun anu ganjil. tés kontrol. Dina hal ieu, éta angin, kusabab jangkungna na, sabalikna, beurat na. Ieu dilakukeun ku jalan ngalirkeun treuk anu cukup beurat.

Fase panungtungan

Sok aya sababaraha kajadian anu teu disangka-sangka, kumargi saatos pangwangunan sapertos kieu henteu sadayana bakal sampurna. Sababaraha anu dikomentaran nyaéta longsor. Tapi pas aranjeunna netep, aranjeunna leres-leres réngsé dina waktosna. Kudu disebatkeun langkung ti 600 jalma damel masing-masing léngkah anu disebatkeun sahingga sadayana ngagaduhan hasilna anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*