Naon anu kedah ditingali di kapuloan Azores

lookout boca do inferno

Anjeun naroskeun ka diri sorangan naon anu kedah ditingali di kapuloan Azores? Janten urang ngagaduhan jawaban anu pangsaéna dina bentuk tempat. Fokus wisata anu sanés anu tiasa ditingalkeun. Éta sakitar salapan pulau Portugis sareng aranjeunna ayana di tengah Samudra Atlantik. Sadayana mangrupikeun ngan hiji daérah otonom, sanaos ibukota dibagi antara tilu kota.

Janten kumaha, naon anu tiasa ditingali di kapuloan Azores ngadeukeutkeun urang ka tempat anu mana alam sareng bentang anu dominan. Tapi salaku tambahan, aya ogé seueur juru sanés anu tiasa urang mendakan dina unggal léngkah sareng éta anu bakal kami laksanakeun ayeuna. Dupi anjeun badé ngiringan?

Naon anu kedah ditingali di kapuloan Azores: Miradouro da Boca do Inferno

Upami urang mimitian ku salah sahiji poin utama sareng anu paling sering didatangan, maka urang kedah nyarioskeun tentang Miradouro da Boca do Inferno. Éta di Pulo San Miguel, salah sahiji anu panggedéna sareng dimana urang tiasa nampi lingkungan konci anu tangtu. Dina hal ieu, urang tinggaleun alam sareng pandangan vertigo éta, anu saé pisan. Sudut pandang tempatna aya di daérah anu dijagaan sareng jangkungna sakitar 1000 méter. Ti dinya, urang tiasa ningali danau anu katelah Caldeira das Sete Cidades. Salah sahiji situ panggedéna anu dumuk di handapeun sudut pandang. Kombinasi warna bakal nyésakeun acara dina rétina anjeun.

naon anu kedah ditingali di pulau-pulau azores

Nyelep di Caldeira Velha

Ogé di tempat anu sami, urang mendakan daérah dimana gunung bitu caket pisan Sareng éta mangrupikeun daérah anu ngurilingan na, dimana urang badé mendakan deui juru-juru éta anu pantes didatangan. Daérah gawir sareng curug anu nyéépkeun rohangan pikeun teuleum dina cai na. Tempatna endah pisan sareng unik, janten pantes diparios suhu cai na, anu ngajagaan urang dina kawasan taman alam.

caldeira velha

Pusat San Miguel

Upami urang ngantep lansekap sareng lebet ka kota, maka urang moal hilap San Miguel, anu mangrupikeun salah sahiji hal penting. Ieu katelah Portas da Cidade. Sakumaha namina nunjukkeun, aranjeunna ayana salaku wilujeng sumping di kota. Diwangun ku tilu lawang sareng gigireunana, menara jam. Mangtaun-taun engké aranjeunna masih janten salah sahiji daérah pangsibukna. Bener yén ayeuna aranjeunna protagonis di alun-alun kota.

Sumber cai panas Carapacho

Ayeuna urang ngarobih pulau sareng angkat ka anu katelah Graciosa. Di jerona, sababaraha cinyusu panas bobogohan ti abad ka-XNUMX. Saprak harita aranjeunna parantos dilestarikan sareng anjeun tiasa ngairingan santai deui di aranjeunna. Kusabab aya sababaraha sirkuit anu pikaresepeun, kalayan pangobatan tangtu sampurna pikeun sadaya wisatawan anu sumping ka tempat éta. Kusabab caket pisan sareng laut, leres yén urang mendakan cai haneut, anu ngahontal suhu anu luhur. Sigana mah pikeun sadayana ieu sareng seueur deui, aranjeunna ngagaduhan sipat terapi.

pusat bersejarah san miguel

Ibukota Pulo Terceira

Éta ngagaduhan nami katilu ieu kusabab éta tempatna ditimukeun, ngeunaan batur. Éta langkung ti 18 kilométer panjangna 29 panjang. Sedengkeun salah sahiji titik pangluhurna nyaéta Sierra de Santa Bárbara, aya anjeun bakal ningali sésa gunungapi. Tapi kumargi urang hoyong turun deui ka peradaban, naon cara anu langkung saé ngalaksanakeunana tibatan nganjang ka ibukota. Ieu dingaranan Angra do Heroísmo. Sakali di tempat ieu, anjeun kedah ngalangkungan salah sahiji jalan utama nyaéta Rúa da Sé, dimana anjeun bakal mendakan katedral.

Tangtosna, upami anjeun hoyong langkung caket ka balé kota, maka anjeun kedah angkat ka Plaça Velha. Di dinya, salian ti gedong anu kasebat, anjeun ogé tiasa ningali éta paling aréa komérsial tempat éta. Upami anjeun ngagaduhan waktos luang, balanja ogé latihan rélaxasi anu saé. Pas di bagian tengahna atanapi di jantung, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka Obelisk of Alto da Memoria sareng kebon ageung di tengah kota. Tanpa hilap Igreja da Misericordia, anu mangrupikeun rumah sakit sareng teras biara.

pulau katilu

Curug Isla de Flores

Leres, éta mangrupikeun pulau sanés anu kedah urang sebutkan. Kusabab di jerona urang balik deui pikeun mikaresep alam anu nawarkeun pisan urang. Dina hal ieu, éta mangrupikeun curug anu anjeun badé resep. Kusabab sanaos urang kantos ngimpi hirup dina waktos anu unik, ayeuna anjeun tiasa. Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di kapuloan Azores, kami parantos ngagaduhan jawaban anyar ieu pikeun anjeun. Dina Pulo Flores anjeun bakal mendakan Cascata do Poço do Bacalhau, curug sareng curug anu sakitar 90 méter. Leres, impian janten kanyataan.

Gunung seuneuan di Pulo Faial

Sanés sanés mimitina urang nyebatkeun gunungapi caket dieu sareng di daérah ieu. Sigana mah alam masihan jalan ka aranjeunna. Tapi dina hal ieu éta Pulo Faial anu nyumbangkeun tempat anu paling penting. Sanaos sigana henteu didatangan sakumaha anu sanés anu urang carioskeun, leres anjeun bakal siga anu heran. Kusabab anjeun bakal mendakan tempat anu masihan perasaan yén éta mangrupikeun tempat. Sigana mah sakabeh tempat mangrupikeun akibat tina bitu dina taun 50an. Di dieu anjeun ngagaduhan mercusuar sareng sudut pandang pikeun ngagumbirakeun anjeun. Naon deui anu anjeun pikahoyong?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*