Hal penting pikeun ngalakukeun tur tingal dina lalampahan anjeun ka Punta Cana

Punta Cana Vacations

Henteu kedah disebatkeun, Punta Cana mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling dipénta. Kusabab ngan ku nyebut ngaranna, urang sadar yén pantai téh éta paradise ditéang ku seuseueurna wisatawan, tapi leres yen salian ti ngarasakeun eta juru panonpoe, pasir jeung cai pirus, Perjalanan ka Punta Cana ninggalkeun urang ku hal-hal anu teu terbatas pikeun dilakukeun sareng ningali. Naha anjeun bakal sono?

Meureun anjeun boga gagasan ngarasakeun sababaraha pantai matak na, sarta tangtu éta salah sahiji kabutuhan poko diantara vacations Punta Cana. Tapi saprak anjeun ngarasakeun poé libur, anjeun boga pilihan séjén nu ogé bakal cinta. Upami anjeun henteu terang dimana ngamimitian, tong hariwang, kami parantos damel pikeun anjeun. Sateuacan Anjeun pindah kaluar lengkep, inget milih hiji  hiber tambah hotél Punta Cana. Naha? Kusabab anjeun bakal balik kalawan kaamanan sarta kanyamanan ngabogaan sagalana ogé ditutup atawa dihijikeun. Ayeuna enya, wilujeng sumping atanapi wilujeng sumping di pakansi anjeun!

Atur lalampahan anjeun ka Punta Cana kalawan pakét liburan sagala-inklusif

Léngkah munggaran pikeun tiasa ngaraosan diri langkung ti kantos nyaéta milih liburan Punta Cana sadayana inklusif. Kusabab ngan lajeng urang terang yen urang boga regimen akomodasi nu ngawengku sakabéh jasa. Janten ku cara ieu, anjeun ngan ukur kedah difokuskeun ngaraosan sadaya kagiatan anu paling dipikaresep ku anjeun sareng ngantepkeun diri anjeun kalayan langkung santai, tanpa hariwang ngeunaan dimana tuang atanapi iraha. Tangtu, dina kasus séjén Lamun ngobrol ngeunaan hotél di Punta Cana, urang kudu nyebut comforts hébat nu urang bakal manggihan di aranjeunna. Ieu ngandung harti yén bakal aya poé nu teu kudu kaluar, sabab anjeun bakal manggihan sagalana anjeun geus wanting.

Punta Cana

Tangtosna, nalika ngadamel reservasi hotél, urang ogé kedah mikirkeun pilihan anu sanés anu paling dipénta anu museurkeun kana penerbangan ditambah hotél Punta Cana. Ku cara kieu, urang tiasa mendakan nawaran anu bakal salawasna wilujeng sumping.

Wisata anu disarankeun munggaran: Taman Nasional Los Haitises

Kami parantos ngadamel reservasi pikeun perjalanan ka Punta Cana, janten saatos urang netep, petualangan dimimitian. Petualangan anu dimimitian ku salah sahiji tempat anu munggaran didatangan. Ieu mangrupikeun Taman Nasional anu aya di Teluk Samaná. Anjeun bakal ngarasakeun wewengkon jauh ti sagala resorts di wewengkon. Di jerona anjeun bakal manggihan nu disebut 'mogotes' nu mangrupa jenis élévasi atawa lahan luhur nu geus kabentuk ku alam. Anjeun tiasa sumping ku laut sareng mendakan guha-guha anu béda-béda anu tempatna sapertos kieu, pinuh ku rusiah tapi éndah pisan.

Nganjang ka Isla Saona

Ieu salah sahiji excursions paling nuntut na alesanana sabab boga pantai geulis pinuh ku tangkal korma, tapi teu ngan éta, tapi maranéhna ogé dipirig ku terumbu karang. Teu bisa dihindari yén hotél di Punta Cana geus terpadu kana bungkusan maranéhanana paling dianjurkeun atawa moments luang. Aya anjeun bakal manggihan Mano Juan, nu mangrupakeun désa fishing pisan sepi., nu bakal meunang maneh leuwih, berkat cabins warni sarta pikeun jadi sanctuary kuya.

Pulo Catalina

Diving di Catalina Island

Pulo anu sanés anu anjeun tiasa nganjang nyaéta pulo ieu. Dingaranan Catalina sabab éta kumaha Christopher Columbus ngaranna deui dina 1494. Ieu mangrupikeun tempat anu paling turis sareng di jerona anjeun tiasa kabawa ku kagiatan sapertos nyilem. Ieu salawasna hal pisan has di wewengkon populér sapertos. Janten, saatos jalan-jalan ngurilingan pulo, henteu sapertos milih latihan sakedik. Anjeun bakal murag asih jeung pintonan na pinuh ku alam.

Santo Domingo, kunjungan paling budaya

Lamun hiji poé anjeun bangun mimiti na rék ngalakukeun tur budaya, euweuh kawas indit Santo Domingo. Ti Punta Cana éta téh ngeunaan tilu jam ku mobil. Tapi bakal patut eta, sarta loba. Kusabab éta salah sahiji kota pangkolotna di sakabéh Karibia. Mibanda puseur bersejarah walled sarta ogé wangunan dating ti abad ka-XNUMX. Ogé di tempat ieu anjeun bisa ngarasakeun katedral munggaran tur puri yén Amérika kagungan. Teu heran éta Situs Warisan Dunya

 

Naon anu kudu dipigawé di Punta Cana

Kagiatan pangalusna anjeun tiasa latihan di Punta Cana

Di unggal wewengkon pantai, nu paling loba pisan sakumaha urang disebutkeun saméméhna, anjeun moal salawasna sunbathing atawa mandi. Janten anjeun tiasa investasi waktos dina kagiatan anu paling khusus. Kami geus disebutkeun diving tapi Urang ogé ulah poho ngaliwat wewengkon keusik dina quad atawa on horseback. Naon anu anjeun hoyong langkung? Panginten tiasa ngapung di daérah atanapi latihan surfing. Tanpa ragu, aya pilihan pikeun tiap rasa. Bet dina pakansi ngimpi jeung ulah salempang ngeunaan saku anjeun sabab hiber Punta Cana tambah hotél bisa balik babarengan, dina pak jeung nyalametkeun anjeun ciwit alus. Dupi urang bade pak?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)