Dinosaurus di Museum Anak Rajana

Barudak diangkut ka Jaman Mesozoic 200 juta taun ka pengker

Barudak diangkut ka Jaman Mesozoic 200 juta taun ka pengker

El Museum Anak Rajana Tempatna di Pulo Watson, antara kota Rajana sareng Pantai Miami. Éta mangrupikeun 56.500 méter pasagi fasilitas anu kalebet 14 galéri, ruang kelas, pusat sumber guru, toko kado pendidikan, Auditorium, sareng réstoran Subway 200 tempat.

Sareng diantara paméran na anu bakal kabuka pikeun umum dugi ka 4 Januari 2014 mangrupikeun kreasi animasi dinosaurus robot kualitas anu pikaresepeun anu parantos ngajantenkeun musium janten petualangan prasejarah pikeun sakulawargi.

Mangrupikeun perjalanan ti jaman baheula, dugi ka 200 juta taun dina Jaman Mesozoic nalika dinosaurus ngorondang di bumi. Datang bakal ngajajah plaza lingkungan Jurassic anu 2,500-kaki anu mangrupikeun sabelas mahluk robotic anu asli, kalebet Tyrannosaurus Rex, Apatosaurus, indung Triceratops sareng orok, Maiasaura.

Ngalangkungan interaksi anu teu terlupakan sareng mahluk-mahluk anu réalistis ieu, barudak bakal diajar ngeunaan fosil, période prasejarah anu béda, tiori ngeunaan punah dinosaurus, kumaha komunikasi, élmu anu nyababkeun kumaha namina, sareng seueur deui.

Tempatna di Pulo Watson, musium nawiskeun ratusan paméran dwibasa interaktif, program sareng kelas, sareng bahan pendidikan anu aya hubunganana sareng seni, budaya, komunitas, sareng komunikasi.

Wangunan, pikeun sareng barudak, ngagambarkeun unsur-unsur dunya - bumi, angin, cai sareng seuneu. Tengara di South Florida, gedong anu pikaresepeun ieu sareng lokasi anu hébat inspirasi murangkalih sareng déwasa.

Museum Anak Miami (MCM) didédikasikeun pikeun ngeuyeuban kahirupan sadaya barudak ku ngabina cinta pikeun diajar sareng ngamungkinkeun barudak ngahontal poténsial lengkepna.

ARAH
980 MacArthur Causeway
Rajana, Florida 33132


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*