Jalan-jalan ngalangkungan Museum Otomatis Rajana

Musium Rajana

Mobil klasik ngajajar di pom bénsin kosong di sapanjang jalan anu sibuk di Rajana Kalér narik minat mobil.

Ieu teh Museum Otomatis Rajana dimana aya koleksi 1.000 mobil anu dipajang dina 23ps 000 méter pasagi anu kalebet klasik Amérika, kendaraan militér sareng listrik, sapédah sareng seueur deui.

Sacara total, aya dalapan galeri anu ngalangkungan dua gedong ageung anu ogé nunjukkeun kapal selam, helikopter, sareng pesawat terbang anu dianggo dina pilem, kalebet motor BMW tina "Indiana Jones sareng Perang Salib Tukang," sareng Mitsubishi Eclipse tina pilem "Fast and Ngamuk. ”Ti 2001, nyaéta mobil mimiti almarhum Paul Walker.

Éta ogé nyorot Batboat anu digunakeun dina séri televisi Batman anu ditayangkeun dina taun 1960an sareng Batmobile. Musium ogé mangrupikeun kumpulan anu paling ageung tina sadayana anu aya hubunganana sareng James Bond, kalebet mobil olahraga Aston Martin anu anjeunna angkat dina 1964 Goldfinger.

Kumaha carana kéngingkeun

Museum Otomatis Miami dibuka dinten Senén dugi ka dinten Minggu, ti tabuh 10 enjing ka 6 sonten Museum ieu lokasina di luar Biscayne Boulevard di North Miami, sakitar 12 mil kiduleun Aventura, Florida, lima mil ka belah wétan-kuloneun Miami Beach.

Pendaptaran $ 25 kanggo déwasa sareng $ 10 pikeun murangkalih 12 taun ka handap pikeun ningali salah sahiji gedong atanapi $ 40 / $ 10 pikeun ningali sadaya koleksi. Barudak di handapeun umur lima taun bébas. Musium nawiskeun tarif grup khusus, sareng warga Florida ogé dipasihan diskon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*