Rute Freemasonry di Roma

Tanggal 28 April 1738, Paus Clément XII ngumumkeun serat rasul Dina Eminenti Apostolatus pikeun ngusir masarakat, serikat kerja, rapat atanapi jamaah mason. Di Roma, pondok resmi munggaran didirikeun mung tilu taun sateuacanna. Nanging, di kota Paus ayana Masonik asalna ti baheula.

Salah sahiji seueur rute anu tiasa dilakukeun ngalangkungan Kota Abadi nyaéta tepat anu nyandak urang terang sababaraha tempat, monumen sareng juru Roma anu aya hubunganana sareng Freemasonry. Ku cara kieu, anjeun tiasa nyandak perjalanan sakedik ngalangkungan sajarah freemason di kota, kalayan simbol katingali ku sadayana tapi ngan ukur diinterpretasi ku konci anu leres.

Rute ieu biasana dimimitian di Via tina Forum Kaisar ngalangkungan payuneun istana anu janten markas ksatria Templar di Roma. Teras angkat ka Campidoglio sareng ti ditu ka Piazza Venezia, Piazza del Gesú, Largo di Torre Argentina ka Corso Rinascimento pikeun nganjang ka Garéja San Ivo alla Sapienza, karya ku Francesco Borromini sareng pinuh ku simbol Freemason. Jalur ditungtung di Piazza Campo de Fiori, dina suku tugu Giordano Bruno.

Jenis rute ieu tiasa gampil dilakukeun dina soré atanapi énjing. Anjeun tiasa nyungkeun inpormasi di kantor wisata naon waé di kota pikeun nunjukkeun rancana perjalanan pikeun dituturkeun, inpormasi lengkep ngeunaan sababaraha gedong sareng tempat anu bakal didatangan sareng penjelasan ngeunaan sababaraha simbol Masonik anu anjeun bakal mendakan di sapanjang jalan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*