Sarapan Italia anu khas di Roma

Salah sahiji kota anu paling indah sareng pikaresepeun di Éropa nyaéta Roma. Éta ngagabungkeun sakedik tina sagala hal, antara sajarah, seni sareng gastronomi. Saha waé pelancong anu resep tina matahari terbit dugi ka wengi, janten anjeun kedah ngamimitian beurang ku sarapan anu saé, a sarapan khas di Roma.

Abdi resep sarapan, langkung-langkung nalika kuring iinditan sareng aranjeunna ngagambarkeun biaya énergi anu diperyogikeun pikeun ngamimitian dinten, kasempetan pikeun ngaraosan rasa lokal, kanggo ngarasa sakedik bagian tina tempat anu kuring mendakan. Tapi naon anu urang tiasa sasarap di Roma?

Sarapan di Roma

Sadaya tuangeun penting di Itali, nagara anu ngagaduhan asakan anu saé, janten hayu urang nyandak kasempetan pikeun ngamimitian dinten nganggo sarapan anu saé. Jelas, protagonis anu henteu pernah kakurangan nyaéta kopi sareng dina ménu anu paling umum sareng populér di sadayana aya sababaraha pastry. Saterusna, sarapan anu khas sareng saderhana di Roma nyaéta kopi sareng pastry sareng sababaraha mentega atanapi macét, sababaraha kueh garing atanapi cookie.

Anjeun bakal mendakan ménu ieu di bumi urang Romawi atanapi di pasar swalayan, tapi Saatos sasarap di luar, dina palang, mangrupikeun salah sahiji jinis pangalaman.

Upami anjeun milari anu béda, maka dina hiji dinten anjeun kedah ngalangkungan sarapan hotél sareng kaluar sareng milari sarapan Romawi anu langkung rumit. Di dieu urang parantos nyarios ngeunaan kopi sareng anu amis pikeun ngiringan: bomba, ciambella, maritozzo atanapi cornetto.

Hayu urang mimitian ku kopi. Itali resep kopi sareng urang ogé, janten pikeun sarapan pilihan anu paling umum nyaéta kopi hideung, cappucino, kopi sareng susu, kafe lungo, kafe freddo, kafe al vetro ... ogé, aya hiji kamus lengkep janten hayu urang nyederhanakeun sababaraha hal. Tujuan:

  • Kopi: éta éspresso saderhana. Datang dina cangkir, dina jumlah sakedik sareng super pekat. Anjeun tiasa nambihan sababaraha susu atanapi gula kana éta.
  • Kopi Macchiato: nya éta kopi sareng serelek susu panas.
  • Cappucino: kopi sareng susu dikocok kukus, raoseun pisan.
  • latte macchiato: sagelas panjang susu panas kalayan kopi espresso.
  • Kafé Lungo: Dihidangkeun dina cangkir espresso sareng éta anu dimaksud, mangrupikeun éspresso kalayan cai panas langkung alit.

Sadaya vérsi ieu kopi Italia didamel kalayan standarna: di kopi espresso. Upami anjeun henteu resep, anjeun tiasa teras mesen amerikano dina cangkir ageung, anu langkung seueur dituang.

Éta ngeunaan kopi, ayeuna ogé, dina hal pastry urang gaduh sababaraha pilihan. Salah sahijina nyaéta maritozzi, roti ragi anu amis anu mangrupakeun kakhususan Roma. Legenda nyebatkeun yén dina Abad Pertengahan dina 1 Maret maritozzo dipasihkeun ka pameget, sareng anu disumputkeun dina krim pasti aya permata atanapi cincin.

Mangrupikeun roti anu ageung tapi terang pisan sareng biasana dieusian ku krim dikocok. Beurat pisan? Éta dibarengan ku kopi sareng anjeun tiasa ngabagi, ideu na sok dicobian. Aya maritozzi saé pisan di Il Maritozzaro, Roscioli Caffe atanapi Pasticceria Regoli. Endah!

Roti sarapan populér anu sanés nyaéta kornetto. Nyatana, sarapan Italia anu khas ngan saukur kopi cappucino kalayan kornét.

Cousin tina croissant Perancis Buns ieu biasana didamel nganggo minyak tibatan mantega, janten ngagaduhan rasa anu langkung hampang sareng amis. Kornét tiasa sumping "Sederhana" atanapi dieusian kalayan macét, macét, atanapi krim. Aya pilihan anu langkung séhat, upami éta beurat teuing pikeun anjeun, teras aya kornét integral, maksudna, didamel ku tipung gandum sareng dieusi madu.

Dimana anjeun tuang kornét anu pangsaéna? Nya anjeun tiasa lungguh nginum kopi sareng tuang kornét di Péparmen Kafé, di Pizza del Risorgimento, atanapi di Pasticeria Barberini, di lingkungan Testaccio, atanapi ngan payuneun tempat ieu, di Depot Trem. Upami anjeun henteu hoyong kopi maka pastry pangsaéna di Roma nyaéta Panificio Bonci, di Prati.

Upami sarapan Romawi ngagaduhan anu sapertos croissant, sareng ngantepkeun Perancis wareg, éta ogé ngagaduhan sapertos donat sareng narik Amerika. Dina hal ieu urang nyarios ngeunaan ciambella.

Sapertos donat, éta nyaéta adonan anu digoréng sareng ngagaduhan mandian gula janten nalika anjeun ngegel kana éta, éta crunches sakedik sareng sungut anjeun dibanjiri ku permén. Ciambellas anu pangsaéna dijual di Linari, dina Vía Nicola Zabaglia, 9 taun.

Bun khas khas pastry Romawi kanggo sarapan nyaéta bombolone, atanapi bom, roti lapis anu digoréng langkung énggal dieusian ku lati.

Tawaran diteraskeun sareng roti khas sanés anu dijual di sababaraha kafe anu kalebet pastry. Salaku conto, di tengah Roma tempat sapertos kitu nyaéta Kafé Roscioli, perenahna antara Yahudi Ghetto sareng Campo de'Fiori. Sanaos mangrupikeun tempat anu mahal pikeun sarapan dina hiji dinten, anjeun tiasa ngalaksanakeunana sareng ngaraosan kualitas Denmark atanapi crostata na, kueh amis sareng apel sareng almond anu raoseun.

Sajauh ieu amis, henteu? Janten upami anjeun salah sahiji anu hoyong hal asin anjeun tiasa ngiringan kopi sareng a tramezzini. Ieu mangrupikeun segitiga roti bodas sareng remah-remah sareng mayonnaise kalayan tambalan anu béda. Aranjeunna henteu masalah ageung. Tangtosna, aranjeunna katingalina saé pisan. Upami anjeun ngumbara ka Jepang sareng uih deui resep kana sandwich jenis ieu, anu di Roma bakal nguciwakeun anjeun sakedik. Terus diémutan.

Tungtungna anjeun tiasa ngagabungkeun amis sareng asin a khas brunch, Sarapan telat atanapi tuang siang. Naon adat Amérika anu parantos ngurilingan dunya!

Dimana sarapan di Roma

Jelas brunch sanés sarapan khas Roma anjeun tapi mangrupikeun adat anu parantos populér sareng digabungkeun di kota sareng sarapan anu paling khas. Janten, salaku tambahan kana situs anu kami namikeun, tunjukkeun anu sanésna:

  • Marigold Roma, dina Via Giovanni da Empoli, 37) mangrupikeun pilihan anu munggaran. Éta réstoran kalayan bakery alit anu ngadamel roti buatan sendiri, gulungan kayu manis, yogurt organik, granola, pancakes, endog sareng seueur deui. Tambahkeun kopi khusus sareng daptar anu panjang sareng beunghar téh sareng anjeun gaduh brunch anu sampurna.
  • Kafé Merenda: Éta mangrupikeun tempat anu kawéntar di antara urang Romawi, spesialis dina croissant sareng ngeusian pistachio. Brioche ogé saé sareng sadaya pastry na menonjol. Éta dina Via Luigi Magrini, 6.
  • jahé: nyaéta dina gelombang tuangeun anu séhat. Éta réstoran anu ogé nyayogikeun sarapan: aya leueur, pancake, endog sareng ham, kornét sareng kopi. Ngalangkungan Borgognona, 43-46.
  • Nero Vaniglia: muka mimiti, ngetik 6 enjing. Éta ngagaduhan gaya modéren sareng sadaya dapur anu katingali. Sadayana homemade sareng anu pangsaéna nyaéta imut kalayan mousses tina rasa béda. Éta antara Ostiense sareng Garbatella, Circonvallazione Ostiense, 201.
  • Koromandel: Éta caket sareng Piazza Navonna sareng ngaladénan pastry ngeunah ti sakumna penjuru dunya. Éta dina Via di Monte Giordano 60/61.
  • Mato: didieu anjeun bakal raos anu pangsaéna pasticciottos ti Roma. Aranjeunna bagian tina sarapan Puglia khas sareng aranjeunna aya dina ménu ranté katuangan ieu anu ngagaduhan tilu cabang di Roma. Anu hiji di Piazza Bologna, anu sanésna di Sallustiano sareng anu sanés di Afrika Quarter. Anjeun tiasa ogé nyobaan ngeunah panzerotti sareng fokus. Via Lorenzo il Magnífico, 26, Via Venti Settembre, 41 sareng Viale Eritrea, 108.
  • Bar Benaco: tempat ieu hébat, saderhana sareng lezat. Éta salawasna ngulang nyalira sareng hal anu pangsaéna nyaéta croissant. Éta aya di Vía benaco, 13 taun.
  • Kafé del Comari: Anjeun tiasa milih linggih dina palang atanapi dina méja. Rupa-rupa skona hébat sareng stafna atos ati pisan. Éta caket sareng Vatikan janten tempat anu saé upami saatos ngamimitian wisata anjeun di lingkungan. Vía Santamaura, 22. Buka ti Senén dugi ka Minggu ti jam 7 enjing ka 9 sonten.
  • Kafé Novecento: Éta ngagaduhan kamar téh anu saé sareng seueur urang Romawi kanggo ngobrol. Éta nyayogikeun sarapan dugi ka siang. Via del Governo Vecchio, 12 taun.
  • LI.BE.RA + geuwat: ieu réstoran terbuka mimiti ngalayanan sarapan, dahar beurang sareng senang. Éta caket sareng Pizza Navona sareng tiis pisan. Éta dina Via del Teatro Pace, 41.
  • Saint Eustachio il Caffè: éta di sakitar panteon sareng dipikaterang ku kaunggulan kopi na anu anyar digiling. Pizza di S. Eustachio, 82. ti 7:30 énjing.

Ieu mangrupikeun sababaraha pilihan pikeun dinikmati a sarapan Italia khas di Roma, tapi aranjeunna moal ngantepkeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   melanie cenahna

    Abdi resep halaman ieu.

  2.   Livia cenahna

    Éta kasalahan upami pikir yén panino sanés panini, anu bakal janten jamak, mangrupikeun bagian tina sarapan. Sarapan Italia ngan ukur ngagaduhan barang anu raoseun, henteu asin. Panino dijual iraha waé pikeun jalma anu parantos sarapan sababaraha jam sareng lapar salaku jajanan tengah isuk.

  3.   seuri ngahaturkeun nuhun cenahna

    Di bumi, salah paham condong lumangsung langkung kusabab
    pabalatak sareng éta sababna IKEA nampilkeun Emoticon, alat
    komunikasi pikeun mastikeun pamahaman di bumi.

    Ngeunaan Android, diarepkeun yén pembaruan kahareup bakal
    lebetkeun mode tampilan anu sami. , Perancis,
    Jérman, Italia, Di handapeun keyboard, anjeun bakal tiasa ningali téma emoji anu sanés pikeun
    milih. Simbol jam di sisi kénca nunjukkeun anjeun anu pang anyarna
    anu anjeun parantos anggo. Ogé aya koréksi otomatis, 30
    Kamus basa anu paling penting, Dina kibor telepon sélulér kuring (Menu - Setélan - Bahasa sareng Keyboard) ngan ukur aya
    aktipkeun yén aplikasi anu kuring unduh ogé dianggo sareng voila, éta tiasa dianggo pikeun kuring
    kana kasampurnaan.