Pariwisata budaya di Roma

Kota Roma Éta ibukota Italia sareng Provinsi Lazio sareng mangrupikeun ibukota anu paling seueur sejarahna di Éropa, éta ogé ngandung Nagara alit Vatikan, anu ngagaduhan kakuatan agama anu paling berpengaruh di dunya. Roma, tempatna 20 kilométer ti Laut Tyrrhenian, perenahna di lebak tiber walungan. Bentang na dijaga ku tujuh bukit, sabab éta meunang gelar "Kota Tujuh Bukit".

Di Roma aya rébuan tempat anu pikaresepeun pikeun didatangan sapertos garéja, musium, monumen, jalan sempit, alun-alun, cai mancur, reruntuhan, tempat anu ngagedekeun Coliseum… Roma mangrupikeun tempat pelukis, pemahat sareng arsiték anu hébat. Di kota urang tiasa ngaraosan karya-karya seniman sapertos Michelangelo, Rafael, Titian, Caravaggio, Bernini jeung sajabana.

Su gastronomy, pasta na anu kawéntar, lauk sareng kadaharan ti laut ti Adriatik atanapi anu luar biasa pizzas, dipirig ku anggur anu saé, ngaraosan suasana Italia anu pikaresepeun, kabuka sareng pikaresepeun, sadaya ieu anjeun tiasa nikmati Roma. Tapi salaku tambahan, anjeun kedah bersantai sareng istirahat, ngan ukur hariwang ngeunaan ngamangpaatkeun waktos anjeun, pikeun éta anjeun tiasa cicing di salah sahiji seueur hotél murah di Roma, anu tiasa dipesen ku anjeun online, kalayan harga sakitar € 30 per jalma sareng wengi.

Ngarasakeun kota anu teu aya bandingna ieu anu henteu pernah réngsé dipanggihan, pastina anjeun bakal hoyong deui.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*