Wisata kota lawas Roma

Wisata kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling mangpaat anu tiasa dijalankeun ku wisatawan perjalanan ka Roma. Pusat bersejarah dipiguraan ku tiber walungan, Villa Borgheseéta Forum Romawi jeung stasiun termini. Di dieu anjeun bakal mendakan gedong anu spektakuler, ogé kuadrat sareng monumen anu ngagaduhan nilai sajarah sareng budaya anu hébat.

Pantéon Éta mangrupikeun gedong sirkular anu ngéstokeun, éta mangrupikeun wangunan anu pangsaéna pikeun bangunan baheula Roma. Éta ngan ukur bercahya ku bunderan bunderan dina siling. Éta candi Romawi munggaran anu dirobih janten garéja, dina 609.

La Alun-alun Navona nyaéta tempat dimana anjeunna aya Sirkus Agonal, tempat diayakeun acara olahraga. Mangrupikeun salah sahiji kotak paling éndah di dunya. Di jerona kahirupan sapopoe urang Romawi lumangsung, dikurilingan ku kafe, teras-teras rame ku wisatawan sareng pertunjukan jalanan.

La Kolom Antonina, 30m jangkungna, didirikan dina 180 pikeun ngélingan kameunangan Raka Aurelius ngalawan urang Jérman sareng Sarmatians. The patung santo paul anu ngahargaan kolom ti saprak 1588, ngaganti salah sahiji kaisar ku urutan ti Paus Sixtus V.

Wangunan anu sanésna mangrupikeun lambang sareng monumén di kota lami nyaéta: Bait Hadrian, Istana Querinale, Istana Barberini, Istana Farnese, sareng anu sanésna sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*