Aeroflot ngagaduhan aturan anyar pikeun koper

pesawat aeroflot

Seueur pelancong ti sakumna dunya nganggo jasa maskapai bendera Rusia dina perjalanan. Sadayana bakal resep terang naon anu dimaksud aturan bagasi anyar aeroflot, inpormasi penting pisan nalika mesen penerbangan sareng ngarencanakeun perjalanan.

Parobihan anu diwanohkeun ngaréspon kaayaan global anyar dina dunya penerbangan, parah katarajang pandemi. Nyatana, sadaya maskapai di dunya ngalaman waktos anu sesah sareng nyusun ulang tanaga padamelna, armada sareng jasa aranjeunna. Masalah koper ngan ukur mangrupikeun bagian tina rétrukturna sadayana ieu.

Aturan koper Aeroflot

Numutkeun kana peraturan Aeroflot énggal, koper diidinkeun pikeun unggal panumpang éta bakal gumantung kana tarif yén anjeunna parantos mayar sareng ogé tujuan ka anu ngapung. Tabel ieu ngajelaskeun langkung jéntré:

Kelas bisnis

  • Laju Flex sareng klasik: dugi ka 2 koper masing-masing 32 kg diidinan dipariksa gratis. Sapotong beuratna dugi ka 15 kg diidinan salaku barang bawa.
  • Laju Kulawarga: gratis check-in tina koper tunggal dugi ka 32 kg diijinkeun. Sapotong beuratna dugi ka 15 kg ogé diijinkeun salaku barang bawa.

Kelas kanyamanan

  • Laju Flex sareng klasik: dugi ka 2 koper diidinan diparios sacara gratis, tapi kalayan beurat maksimum masing-masing 23 kg. Bagasi leungeun diréduksi jadi sapotong maksimum 10 kg.
  • Laju Kulawarga: gratis check-in tina koper tunggal dugi ka 23 kg diidinan. Sedengkeun pikeun koper leungeun, aturan anu sami diterapkeun sapertos dina harga sateuacanna: sapotong koper dugi ka beuratna 10 kg.

Kelas ékonomi

  • Laju fléksibel: gratis check-in tina 2 koper beuratna masing-masing dugi ka 23 kg. Bagasi leungeun: sapotong maksimal 10 kg.
  • Tarif klasik, Saver sareng Promo: Tagihan gratis tina koper anu beuratna dugi ka 23 kg. Sapotong tunggal maksimum 10 kg diidinan salaku koper kabin.
  • Harga Lite sareng PromoLite: Éta ngan ukur ngamungkinkeun hiji sapotong koper tangan maksimal 10 kg pikeun dimuat. Check-in tina potongan koper anu sanés kedah dibayar nyalira.
koper aeroflot

Aturan bagasi Aeroflot Anyar

Éta kedah diperhatoskeun yén, numutkeun peraturan Aeroflot, jumlah tina diménsi bagasi pikeun ngecék henteu tiasa ngaleuwihan 203 cm. Di sisi anu sanésna, pangukuran koper tangan henteu tiasa langkung panjang 55 cm, lega 40 cm sareng jangkungna 25 cm.

Éta ogé kedah dicatet yén dina penerbangan jarak jauh anu tangtu aya pengecualian anu ngamungkinkeun anjeun mariksa dina bagasi tambahan.

Aturan Aeroflot ngeunaan koper khusus

Bisi ngumbara sareng koper husus (anu beuratna atanapi dimensi na ngalangkungan watesan anu ditetepkeun ku Aeroflot), éta kedahna ngawartosan maskapai sahenteuna 36 jam sateuacan angkat penerbangan. Éta bakal janten perusahaan anu mutuskeun naha atanapi henteu nyatujuan cek-in tina koper ieu sareng anu, upami kitu, bakal nginpokeun ka palanggan ngeunaan kumaha lumangsungna.

Sacara umum, ieu di handap ditampi salaku koper khusus:

  • Peralatan ski atanapi snowboard.
  • Parabot és hoki.
  • Sapédah leres disiapkeun sareng dipak pikeun ngarambat dina pesawat.
  • Parabot golf dibungkus dina kantong hiji.
  • Parabot mancing.
  • Ngaluncurkeun, layang-layang, papan hudang atanapi pakakas angin.
  • Alat musik anu ngaleuwihan diménsi anu diijinkeun.
standar aeroflot

Aturan bagasi anyar pikeun panumpang Aeroflot

La tarip Tagihan masing-masing potongan ieu bakal ditangtoskeun numutkeun jinis tikét, beuratna, ukuran sareng tujuanana.

Korsi roda sareng barang-barang mobilitas anu sanés ogé dianggap koper khusus, tapi dibebaskeun tina pamayaran.

Bisi kaleuleuwihan koper

Penting pikeun terang yén, upami jumlah potongan koper, beuratna atanapi jumlah tina tilu diménsi ngalangkungan naon anu diidinan ku peraturan Aeroflot, biaya kedah dibayar. fee tambahan pikeun kaleuwihan koper. Laju ieu tiasa angkat ti € 29 dugi ka € 180 kanggo unggal potongan, deui gumantung kana jinis tikét, tujuan hiber sareng kaleuwihan beurat atanapi volume.

Sanaos kitu, éta kedah diémutan yén kaleuwihan koper ngan bakal katampi upami pesawat gaduh kapasitas anu cekap dina ditahan pikeun ngaku. Upami henteu, éta bakal tetep dina taneuh.

Aeroflot - Airlines Rusia (Аэ-о dina basa Rusia) nyaéta salah sahiji maskapai pangkolotna di dunya. Didirikeun taun 1923, dina awal jaman Soviét. Anu matak, anjeunna masih ngajaga palu sareng sabit arit dina tamengna. Kusabab 2004 éta kagolong kana aliansi internasional Skyteam.

Ayeuna hub Aeroflot ayana di Bandara Sheremetyevo di Moskow. Armada na ayeuna diwangun ku 226 pesawat kalayan umur rata-rata 5,5 taun. Éta ngagaduhan dua anak perusahaan (Donavia y Nordavia) sareng ngoperasikeun sababaraha rute di tilu benua (Asia, Éropa sareng Amérika) kalayan daptar panjang ampir 400 tujuan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Noelia cenahna

    Olga;
    Isukan kuring iinditan ka India sareng aeroflot sareng tacan jelas pikeun kuring yén kuring tiasa naék kana pesawat salaku koper, kami henteu badé parios. Sateuacan urang tiasa ngangkat koper henteu langkung ti 10 kg sareng misahkeun kantong anjeun atanapi ransel alit ... ayeuna henteu?
    hatur nuhun

  2.   Manuel cenahna

    Nyaéta, upami kuring parantos ngumbara sareng aturan sateuacanna sareng mésér naon anu badé dicandak ka bumi ayeuna kuring kedah ngantunkeun sadayana di Rusia sabab éta langkung ti 32 kg !!!!, bejakeun naon anu kudu dilakukeun !!!!!!! !? ????
    Gracias

  3.   Yaime cenahna

    Abdi Kuba sareng kelas perjalanan ékonomi angkat ka Kuba, kuring kedah terang sabaraha kuring kedah mayar koper 23 kilo sanésna sareng upami dimungkinkeun, atanapi ngan ukur kelas ékonomi anu tiasa nyandak 1 kantong 23 kilo .

  4.   Puri Leon Noriega cenahna

    Kumaha kuring ngirim koper anu teu dibarengan ti Moskow ka Havana (ku kargo) ngalangkungan Aeroflot?

  5.   Claudia cenahna

    Halo, abdi badé angkat ka Kuba sareng koper anu kadua 23kg anu hargana € 100, kanggo 5kg, sareng biaya per kg langkung mahal.

  6.   dennis alberdis betancourt cenahna

    Abdi hoyong terang sabaraha kuring kedah mayar unggal koper tambahan 23kg, kuring ngumbara ti Vietnam ka Kuba, hatur nuhun