Hiburan sareng rineh di Rusia

Balét Rusia

Urang Rusia ngalaksanakeun sagala jinis olahraga sapertos baskét, voli, sepak bola, tenis, tenis méja, tinju, ski, hoki atanapi skating, sedengkeun awéwé resep kagiatan olahraga sapertos senam, skating gambar. Anjeun tiasa ogé latihan olahraga cai sapertos ngojay, kanu, beuleum sareng mancing, anu ogé mangrupikeun salah sahiji cara pikeun nyéépkeun waktos bébas di Rusia.

Samentawis wisatawan, tiasa nganjang kana sababaraha pusat yoga sareng gim anu aya di ibu kota Moskow. Aya seueur bioskop di nagara éta anu masihan ideu anu saé pisan ngeunaan naon bioskop tradisional Rusia.

Sababaraha bioskop Moskow nembongkeun pilem dina basa Inggris, kalayan terjemahan Rusia. Anjeun tiasa ogé nganjang ka kasino sareng klub boling anu aya di Moskwa sareng anjeun tiasa ngalaman sareng ilubiung dina kahirupan wengi di nagara éta. Aya bar, diskotik sareng klub malam dimana anjeun tiasa nongkrong di Rusia.

Sareng hiburan sareng hiburan di Rusia moal lengkep upami teu sono kana pagelaran balét Rusia, anu penari baletna kasohor pisan di panjuru dunya, sapertos Anna Pavlovna sareng Tchaikovsky. Moskow sareng St. Petersburg mangrupikeun dua tempat dimana acara balet Rusia paling saé lumangsung.

Di sisi anu sanésna, balanja mangrupikeun kagiatan sanés anu pasti bakal nyumbang kana luang sareng waktos gratis di Rusia. Toko panglobana di Rusia nampi kartu kiridit terkenal. Aya supermarket sareng department store anu nyayogikeun kabutuhan lokal sareng wisatawan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*