Laut Rusia

Laut Rusia nyumbang kana keragaman ékologis nagara lega ieu. Ti tangkal palem di basisir Laut Hideung dugi ka danau panggedéna di dunya, ogé dikenal salaku Laut Kaspia, lautan Rusia mangrupikeun tempat pikeun sababaraha jinis flora sareng fauna sareng nyayogikeun sababaraha bentang anu paling berkesan di nagara éta.

Upami anjeun badé nganjang ka laut di Rusia, popularitasna Laut Hideung dina taun-taun ayeuna éta parantos penting. Aya seueur kota di sapanjang basisir anu nawiskeun pangobatan spa, sapertos Sochi sareng cai mineral, sareng sinar matahari sareng ombak anu kuat.

Sanaos Rusia mangrupikeun pamikiran tradisional langkung ti kota-kota na, monumén, garéja sareng dina hal pariwisata pantai-pantai na, sapanjang basisir Laut Hideung yén anggapanana tiasa robih ku jalanna waktos.

Kitu ogé, anu Laut Azov tempatna di belah kalér Laut Hideung. Éta parantos kéngingkeun pangakuan pikeun janten laut anu pang lemahna sadunya. Walungan Don lebay ka Laut Azov, sareng ngabagi basisirna antara Rusia sareng Ukraina.

Rata-rata jero laut deet ieu ngan ukur 43 méter, kalayan jero maksimum 50 kaki, gabungan tina sifat cetek Laut Azov sareng kandungan uyahna anu handap ngandung hartos pisan tina ibun.

Laut ieu ogé mangrupikeun conto anu saé tina pangaruh tina ngabahekeun teuing, sabab éta sajarahna mangrupikeun rupa-rupa lauk anu pendudukna parantos ngirangan nyata ku sababaraha waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*