Musium Padepokan, sajarah sareng karya anu henteu disangka

Musium Padepokan mangrupikeun musium kuno anu pangageungna di dunya nyaéta perenahna di jantung Saint Petersburg, antara tanggul walungan Neva sareng Alun-Alun Istana.

La kempelan musium ieu diwangun ku langkung ti tilu juta potongan, anu nempatan komplek diwangun ku genep gedong perenahna di sisi walungan Neva. Nyertakeun tina purba Romawi sareng Yunani, kana lukisan sareng patung Éropa Kulon, seni oriental, potongan arkéologis, seni Rusia, perhiasan atanapi senjata.

Di rohangan ageung, dihias ku malachite sareng kapal lapis lazuli, nyaéta Pameran lukisan Italia sareng kumpulan lukisan Spanyol, dianggap salah sahiji anu pangsaéna di luar wates Spanyol. Di jerona anjeun tiasa ningali karya El Greco, Velázquez, Ribera, Zurbarán, Murillo sareng Goya. Anu ngeunah kumpulan pelukis Spanyol ti abad ka emas milik bankir Coesvelt, kumpul nalika perang Napoleon, sumping ka Padepokan di 1814.

Kumpulan tina seni perancis Ti abad ka-XNUMX nepi ka abad ka-XNUMX éta anu pangpentingna kadua di dunya saatos Louvre. Kanvas Poussin, Watteau sareng Chardin gentos sareng kreasi ku para pemahat Perancis anu pangsaéna sareng kumpulan seni terapan anu beunghar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*