Siberia, permata di Rusia

Sibéria

Rusia mangrupikeun nagara anu menonjol pikeun pengecualian daérah anu hébat, daérah anu dipikaterang ku iklimna sareng bentangna anu saé sareng kota-kota anu maksakeun, tapi tina sadaya tujuan anu tiasa dituju. Rusia kami parantos milih Siberia di bangsa ieu pikeun nyarioskeun perkawis éta, sareng sanaos kasohor ku iklimna anu ekstrim, di Siberia aya seueur hal anu kedah dilakukeun, contona Novosibirsk ieu, ieu tempatna salah sahiji titik tina karéta api Trans-Siberia anu kawéntar, perenahna di tepi walungan Ob.

Salah sahiji obyek wisata anu paling hébat nyaéta cai mancur anu masihan kesan ngambang di walungan, anjeun ogé tiasa ngaraosan sejarah kota di Museum Sejarah Railway Siberia Kulon, hal anu dipikacinta ku anu resep ngahargaan sajarah, tapi aya ogé seni di kota ieu, urang tiasa mendakan Teater Akademik Opera sareng Ballet, anu dijuluki Siberian Coliseum.

Tujuan séjén anu kawéntar pisan nyaéta Krasnoiarsk, dimana urang tiasa nampi bentang anu saé dina musim nalika salju nutupan jalan-jalan di kota sapertos karpét, sareng nalika teu aya salju urang tiasa menikmati bentang alam anu ditawarkeun ku urang Taman Nasional Stolby, Walungan Enisey, sareng Bobrovy Log, anu mangrupikeun tempat dimana kami bakal resep jalan santai, bentang anu indah sareng upami anjeun resep olahraga, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana di ditu.

Sadaya ieu tanpa ragu mangrupikeun salah sahiji seueur alesan anu tiasa urang masihan pikeun ngarencanakeun urang pakansi salajengna ka Siberia, tapi tanpa ragu alesan anu pangsaéna nyaéta di dieu urang henteu ngan ukur mendakan tujuan wisata anu populér, tapi ogé sababaraha anu henteu rame, tapi éta pasti bakal nawiskeun sababaraha pangalaman anu pangsaéna dina perjalanan kami; Janten urang ngajak anjeun pikeun nalungtik langkung seueur ngeunaan kagiatan anu anjeun tiasa laksanakeun sareng ngarencanakeun perjalanan anjeun salajengna ka Siberia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Marc guitart cenahna

    Poto anu anjeun pasang tina Kanada Lake Moraine.

    1.    Susan Urban cenahna

      Hatur nuhun kana koreksina, aya kasalahan nalika ngaunduh, salam.

  2.   Fabio Alvarado Rodriguez cenahna

    Impressive…
    Rusia Siberia ... misteri pikeun dunya