Usum pangsaéna kanggo ngumbara ka Rusia

Alun-alun beureum tina moscu

Upami anjeun hoyong angkat ka Rusia tapi henteu terang dimana ngamimitianna, hal anu mimiti anjeun kedah terang nyaéta ieu nagara anu henteu sapertos anu sanés. Rusia jauh sareng iklimna rada tiis, janten penting pisan pikeun terang naon usum pangsaéna pikeun ngumbara ka Rusia. Sareng saluareun éta hawa sareng hawa, aya seueur aspek anu kedah diperhatoskeun salami cicing di nagara ieu. Dihandap ieu kami bakal ngabantosan anjeun ngartos cuaca Rusia sareng pikeun milarian waktos anu pangsaéna pikeun ngarambat kota-kota utama Rusia atanapi sahenteuna kota-kota paling turis.  

Cuaca di Moskow

Salju pasagi beureum Moskwa

nu ramalan cuaca di Moskow aranjeunna turun naek sacara signifikan gumantung kana musim. Bulan Juli sareng Agustus paling panas di ibukota Rusia kalayan suhu rata-rata anu biasana tetep dina 19 ° C sareng sering ngaleuwihan 30 ° C. Salaku akibat tina iklim buana sareng lingkungan megapolis, anu suhu puncak di Moskow aranjeunna sering ngajantenkeun awak karasa panas pisan. Di sisi anu sanésna, bulan paling tiis di Moskow Éta dina Januari, dimana suhu rata -8 ° C biasana dirékam.

Ngeunaan wayah pangsaéna pikeun nganjang ka Rusia sareng khususna kota Moskow, teu aya mamang yén éta téh telat spring - awal Juni. Salami sasih-bulan ieu, cuaca di Moskow paling cocog pikeun kaseueuran wisatawan.

Cuaca di Saint Petersburg

Garéja St. Petersburg

Ngeunaan ka hawa di kota Saint Petersburg, di dieu suhu biasana langkung handap dibandingkeun ibukota Moskow. Bulan Juli sareng Agustus mangrupikeun sasih terpanas di PetersburgDi sagigireun éta, ieu mangrupikeun sasih dimana anjeun ogé ngagaduhan waktos kalayan sinar matahari anu pangpanjangna. Suhu rata-rata nalika usum panas di Saint Petersburg biasana 18 ° C, nanging kadang tiasa naék dugi ka 30 ° C. Di sisi anu sanésna, bulan paling tiis di kota ieu bulan Januari, nalika suhu turun ka -6 ° C. Bulan-bulan paling hujan éta Oktober sareng Nopémber.

Kusabab kitu, anu wayah pangsaéna pikeun ngarambat ka Saint Petersburg di Rusia telat spring - awal Juni, nalika suhu anu paling stabil sareng cocog pikeun kaseueuran tamu.

Pangsaéna waktos ngapung ka Rusia

Usum pangsaéna kanggo ngumbara ka Rusia

Teu siga batur tujuan wisataAya sababaraha penerbangan langsung ka Rusia, janten tarif turun naek gumantung musim. Salaku conto, hiber ti New York ka Moskwa tiasa dipésér antara $ 450 dugi ka $ 1.200. Anu penting pikeun dipikanyaho dina sagala hal nyaéta langkung mirah pikeun ngumbara ka Rusia dina bulan Nopémber, Maret sareng akhir Agustus, bari langkung mahal nalika bulan usum panas.

Nu utama Bandara internasional Rusia anu perenahna di luar kota Moskwa sareng Saint Petersburg. Ku alatan éta, nalika milih usum anu pangsaéna pikeun indit ka Rusia, éta gumantung kana milih waktos anu pangsaéna pikeun hiber ka Moskow atanapi St. The usum luhur pikeun ngarambat ka Rusia Éta ti bulan Méi dugi ka Oktober. Kanggo kaseueuran wisatawan, ieu waktos anu pangsaéna pikeun ngumbara ka Rusia sareng ngagumkeun landmark populér sapertos sumber tina peterhof, taman-taman di Pushkin.

Nanging, penting pikeun dicatet yén salami bulan usum panas di Rusia, rute wisata utama jeung tempat wisata biasana pinuh ku jalma. Ieu nyusahkeun pikeun ngaksés sareng ngararasakeun tempat-tempat anu paling narik sakapeung. Dina hal ieu, anu wayah pangsaéna pikeun ngarambat ka Rusia éta antara usum, sapertos usum semi telat sareng mimiti usum gugur.

Baju naon anu kedah disiapkeun upami anjeun angkat ka Rusia?

Petersburg

Mertimbangkeun sadayana di luhur, leres anjeun ngumbara ka Rusia nalika usum panas, Lebih gampang anjeun nyandak jenis baju anu biasana anjeun pake di bumi salami usum kieu. Anjeun teu kedah hilap ngalebetkeun baju haneut haneut sareng jaket ringan pikeun dipakena nalika wengi. Émut yén waktos usum panas di Rusia rada pondok, janten pikeun bulan Agustus, cuaca bakal langkung tiis. Disarankeun anjeun nyandak sapatu jalan anu nyaman sareng upami anjeun ngan ukur ngumbara saminggu, koper baju sigana cekap. Upami perjalanan langkung lami, aya jasa binatu di kaseueuran hotél.

Si anjeun ngumbara ka Rusia Salila bulan anu paling tiis sareng hujan, disarankeun pisan anjeun nyertakeun alas kaki tahan cai sareng dampal suku anu henteu aya dina koper anjeun. Jaket tahan cai sami diperyogikeun, sajaba calana panjang sareng sacara umum jinis pakean anu bakal dianggo nalika usum salju.

Di luar cuaca sareng suhu, aya ogé aspék penting sanés anu kedah diperhatoskeun dina anjeun perjalanan ka Rusia, kalebet artos, kartu kiridit, jumlah artos anu anjeun peryogikeun pikeun nutupan kabutuhan anjeun, dokuméntasi, toko listrik, telepon sareng ubar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*