Walungan volga

Walungan Volga

Walungan Volga, nyaéta walungan panggedéna di Éropa, jajaranana panjang kalima, jalan cai na aya di Rusia kulon, bukit na na belah kulon kalereun Moskow nyambung sareng Waduk Rybinsk, sareng 3,530 kilométer na ngalir kana Laut Kaspia.

Walungan ieu penting kusabab nyayogikeun énergi hidroéltrik sareng cai na dianggo pikeun irigasi tina kubu. Unggal taun, khususna di cinyusu, beulah handap sareng sakuriling walungan dibanjiran ku hujan, tapi dina usum panas tingkat cai turun ampir sakabéh walungan.

Sumber Walungan Volga

Walungan Volga dimimitian di aliran di leuweung caket kampung Volgo. Walungan perkasa ieu bentukna sapertos tangkal kusabab aliran na. Sajumlah walungan, aliran sareng aliran sanésna ngalir ka Walungan Volga. Walungan ieu ngalirkeun langkung ti 250 kilométer kubik cai per taun. Kusabab alam walungan ieu dibagi kana tilu bagian, hiji anu aya dina sumberna dugi ka muara Walungan Oka disebatna Volga Luhur, bagian sanés anu ngalir ka Walungan Cama disebat Tengah Volga sareng Luka Samara disebat Handap Volga.

Cai na turun tina salju sareng hujan. Walungan Volga katelah Ibu Volga. Ngaliwatan walungan ieu, anjeun ogé tiasa jalan-jalan jalan-jalan sareng kapal dina kapal pesiar, janten anjeun tiasa ngagumkeun sadayana monumen sajarah sapertos Kremlin anu perenahna di sisi walungan ieu. Walungan Volga ngalir ngaliwatan kota Yaroslavl, Nizhny Novgorod sareng Kazan.

Peta fisik walungan Volga

Handap anjeun gaduh peta fisik walungan volga di mana anjeun tiasa ningali sadayana perjalanan ti sumberna dugi ka muara na di Laut Kaspia.

Peta Fisik Walungan Volga

Inpormasi sanésna ngeunaan Walungan Volga

Seueur tina anak sungai Walungan Volga ngiriran daérah Rusia. Lahirna di Valdaï Hills di ampir 230 méter jangkungna, antara kota-kota Moskow sareng Saint Petersburg, teras ngaleut ka Laut Kaspia.

Saatos na kalahiran di Valdaï Hills, caina neraskeun ka belah Lor-Lor. Éta dugi ka kota Tver, anu diwangun di jalan raya anu ngamungkinkeun transit antara Moskow sareng Saint Petersburg, teras teras ngalangkungan bentang anu indah sapertos bendungan Ivankovo ​​sareng waduk Doubna salajengna. Teras teras neraskeun jalan na ka kalér pikeun lirén di danau buatan anu didamel sareng Bendungan Rybinsk.

Di kota ieu, Rybinsk, kami mendakan palabuhan transshipment di bagian luhur Volga. Dimimitian ti jalur tengah ngaliwat kota kuno anu sanés sapertos Yaroslavl (diadegkeun dina abad ka-XNUMX), Nizhny Novgorod, bagéan daérah Républik Mari (bagéan Féderasi Rusia) ogé Kazan, ibukota Républik Tatarstan.

Di palih handap Volga, sateuacan tungtungna ka Laut Kaspia, walungan nyebrang kota-kota éndah anu sanésna kalayan ciri budaya anu khas pisan tina budaya Rusia, sareng sajarah sareng kualitas nyalira, anu dina tinjauan jalan Volga kedah dingaranan tapi kanyataanna aranjeunna pantes, ku aranjeunna nyalira, kunjungan turis anu paling lengkep. Kota sapertos Saratov, kalayan ciri khas na kota universitas, atanapi Volvograd sareng Asthrakan.

Salaku tambahan pikeun nyebrang seueur kota, sareng kalayan kualitas anu sapertos has Volga mahluk gampang napigasi dina kalolobaananaÉta ogé diperhatoskeun jumlah kelompok adat anu nyicingan walungan sautuhna. Tina Finlandia Merya atanapi Mari sareng Mordves, ogé serangan-serangan Turki teras-terasan sareng penggabungan salajengna.

Volga ngagaduhan sajarah salami jalur na sareng ngan ningali sababaraha bentang anu ngalangkungan éta ngajantenkeun haté anjeun ngahurungkeun sareng mutuskeun nganjang ka walungan anu saé sareng bersejarah ieu anu ngalangkungan Rusia.

Kami arepkeun saatos tulisan ieu, anjeun parantos terang jawaban tina patarosan naon walungan pangpanjangna di Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   daniela vargas cenahna

    Abdi resep pisan kuring bakal ngabagi ka babaturan kuring
    Ngaberkahan!

  2.   munara katiisan cenahna

    Kuring kantos di pelayaran di walungan VOLGA, ti Samara dugi ka Nizhni Notgorov ngagumkeun kuring !! Bella RUSSIA

  3.   ELIANA cenahna

    Abdi hoyong ngadamel kapal pesiar ngalangkungan VOLGA, ngalangkungan VOLGOGRADO. Naha aya anu terang saha?

bool (leres)