3 Museum Coklat Swiss

musium coklat

Sanaos kanyataan yén koko asalna ti buana Amérika, Swiss parantos terang kumaha netepkeun dirina salaku ahli coklat pangageungna. Nganjang ka kota-kota aranjeunna pikaresepeun pikeun pameget coklat. Ieu mangrupikeun 3 musium anu pangsaéna pikeun nganjang ka Swiss.

Schoggi Land Maestrani en Flawil (The Chocolate Country of Maestrani). Éta tempat anu dipikaresep ku para ahli coklat sareng tempat anu paling saé pikeun diajar pikeun anu ngamimitian. Mangrupikeun musium galéri anu ngamajukeun pidéo anu urang tiasa ngahargaan pembuatanana sareng nawiskeun ogé rasa tina produkna.

La Chocolaterie di St. Lokasina di kota lami San Gall, éta ngagaduhan kantin di lantai luhur na dimana anjeun tiasa ngaraoskeun coklatna sareng di handapeun na ngagaduhan bengkel dimana anjeun tiasa ngaraosan padamelan coklat coklat.

Camille Bloch di Saint-Imier. Mangrupikeun pabrik coklat anu indah di mana anjeun tiasa ningali masing-masing léngkah pikeun pembuatan coklat. Tempatna di lebak anu saé sareng di ahir kunjungan aranjeunna masihan anjeun raos.

Tilu musium pangsaéna ieu diaku kanyataan yén urang tiasa sacara lega ngahargaan seni ngadamel coklat, ngémutan struktur na, diajar carita sareng ngaraosan ngeunah tina amis ieu. Kumargi kitu, wani hirup teh pangalaman sareng coklat anu Swiss nawarkeun kami, sabab salian ti musium ieu, anjeun tiasa mendakan di unggal jalan manisan kalayan taun pangalaman pikeun ngaraosan jinis-jinis amis anu lezat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*