Liburan ka Swiss di musim semi

Bentang anu saé sareng cuaca anu saé anu ditawarkeun ku Switzerland pikeun anu datang

Bentang anu saé sareng cuaca anu saé anu ditawarkeun ku Switzerland pikeun anu datang

Dugi ka tanggal 20 Maret, anu Cinyusu Éropa. Pikeun seueur, usum anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun perjalanan sareng nikmati kauntungan turisna.

Y Swiss teu aya kacuali. Kaayaan cuaca anu hadé diperkirakeun kalayan suhu ngahontal 22,5 derajat di Jenéwa sareng Sion, ibukota kanton Valais.

Suhu ogé dilaporkeun naék luhur 20 derajat di sababaraha kota Alpen kalér handapeun langit biru, kaasup Basel, Zurich, Aarau sareng Schaffhausen.

Rékaman di awal musim dicekel ku Lugano dimana suhu na ngahontal 27 derajat, di kanton kidul Ticino, suhu kadua anu pangluhurna kantos kacatet di kota éta dina sasih Maret.

Météorologis nyatet yén usum salju 2013-14 mangrupikeun anu katilu haneut dina catetan dina 150 taun ka pengker, kalayan suhu rata-rata tilu derajat langkung luhur tibatan normal.

Minggu cerah diperkirakeun turun dina akhir minggu, nalika suhu luhur diperkirakeun turun 10 derajat, sareng langit kulawu, hujan salju sareng sababaraha hujan.

Obyek

Kalayan gunung pangluhurna di Éropa, langkung ti 60.000 km jalur hiking sareng harga turun sakedik, henteu heran yén Swiss mangrupikeun tujuan musim semi anu ideal.

Saluareun kamahéran asal-usul alpine na aya seueur budaya, sejarah, kaindahan alam sareng tempat-tempat anu narik ati sapertos pantai anu nyarios Perancis di Danau Jenéwa, Canton Ticino anu ngajentul kalayan suasanana anu pikagumbiraeun di Itali, kota lami Zurich, Jenéwa langkung seueur suasana kosmopolitan atanapi gambar jalan abad pertengahan sampurna Bern.

Pésta pikeun panon sareng indera, nagara pagunungan leutik di jantung Éropa ngabagéakeun para pengunjung usum semi kalayan sababaraha kagiatan asuransi anu pikaheraneun pikeun nyayogikeun sagala rasa, ti petualangan adrenalin dugi ka kaséhatan sareng wisata.

Salah sahiji kaunggulan utama nganjang ka Swiss nalika usum semi nyaéta anjeun tiasa ngagabungkeun kasempetan olahraga usum salju anu hadé anu ditawarkeun ku Alps sareng bakat Mediterania di beulah kidul nagara.

Sedengkeun sababaraha resort usum di Swiss, sapertos Zermatt, dipikaterang ngagaduhan usum usum pangpanjangna di Alps, masih dibungkus ku tukang ski dugi ka pertengahan April, Ticino - kanton Swiss anu paling spektakuler sareng kidul, nganut spring sareng seueur kafe trotoar , Kebon gaya Mediterania mekar sareng langit biru jelas.

Naon anu anjeun tiasa nyarios! Swiss henteu ngan ukur dianggo sapertos jam sareng raos sapertos coklat susu, éta ogé sakotak kejutan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*