Boca Toma Spa Park, tempat alami di Nagara Cojedes

Pariwisata_Cojedes

Taman ieu ayana di jalan Ricaurte, ngalangkungan rumah sakit, ngan sababaraha 5 menit ti kota San Carlos.

Di dieu anjeun tiasa ngaraosan iklim gunung sareng cai beningna kristal di Boca Toma spa, dimana aya kabin, tempat kaulinan sareng fasilitas barbecue pikeun nyiapkeun ganggang sareng daging, sadayana aya dina suasana héjo anu tenang sareng oksigén.

Ngaran aslina walungan ieu nyaéta Tirguá, tapi dipikaterang sareng katalog ku pangeusina salaku walungan Boca Toma.
Usum anu paling seueur wisatawan pikeun usum karnaval, Paskah sareng liburan sakola (Juli-Séptémber), dimana masing-masing turis mikaresep sareng ngémutan bentang sareng segerna perairan taman ieu anu aya di Edo. Cojedes

dina Boca Toma Spa Park, sababaraha acara olahraga diayakeun, sareng diantarana, marathon wilujeng sumping anu diayakeun pikeun mahasiswa anyar UNELLEZ (National Experimental University of the Western Plains "Ezequiel Zamora") menonjol, kejuaraan voli anu béda di daérah éta ogé menonjol ., wisata bersepeda anu terkenal di Cojedes, salian ti latihan pikeun murid ti 4 dugi ka 5 taun SMA dina masalah instruksi Pra-militér.

En walungan Tirgua anjeun tiasa latihan olahraga ekstrim sapertos kayak sareng ngadayung di gunung. Tapi henteu ngan ukur éta, caket Taman Boca Toma Spa Park cicing seniman Cojedeño anu kawéntar "Don Demetrio Silva" katalog salaku Juan Félix Sánchez de Cojedes.

Ondangan kanggo anjeun rencanana tujuan anjeun salajengna nuju spa mulut nyandak di Edo. Cojedes, janten protagonis bentang sareng segerna anu ditawarkeun tempat anu saé ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Carmen cenahna

    bagian mana walungan na? Kuring henteu kantos ningali asupanana mangtaun-taun, tapi gambar éta henteu sapertos anu kuring terang

  2.   Annabelle cenahna

    …. Punten ngawartosanna dimana situs poto ayana sabab kuring henteu émut tempatna ... Abdi ti cojedes

  3.   jalinson cenahna

    Jajajajjajajajajajajajaja, punten ieu sanés asupan anu kantos .. asupanna mangrupakeun puddle;) ..

  4.   Daniela cenahna

    éta leres

  5.   ELIZABETH cenahna

    Punten wartoskeun ka kuring upami aranjeunna ngisi jalan asup ka taman sareng sabaraha éta?

  6.   ELIZABETH cenahna

    Sareng kuring satuju yén éta henteu katingali pisan sapertos walungan anu kuring indit taun-taun ka pengker, sigana mah éta jalan ayeuna

  7.   Manuel cenahna

    éta mangrupikeun hal anu hakékat ... éta kedah buru-buru…. aranjeunna kedahna nempatkeun gambar taman

  8.   MARIO BROS cenahna

    Éta sanés walungan tina sungut nyandak corétan kotor

  9.   Julian Lile cenahna

    JULIO: Gambar di luhur henteu saluyu sareng kanyataan Boca E »Di dieu, ayeuna, situs ieu anu dirujuk ngagaduhan jimatna, kuring parantos ngojay dina perairanana sareng karunya pisan urang miceun waktos ngémutan gambar anu teu nyata teu aya fotografer anu tiasa néwak kakayaan bentang na. Boca e Toma mangrupikeun panyumputan atanapi oasis. yagua, 18 Juli 2015