Perayaan di Maturín

monodrome

Maturín mangrupikeun ibukota Monagas. Éta dianggap kota jalan lega, rohangan héjo sareng ibukota minyak wétan Vénézuéla.

Lo mistis jeung najis Aranjeunna dicampur sapanjang taun sapanjang géografi Monako sareng perayaan sareng kagiatan anu penting pisan pikeun pangeusi. Tina ritus anu asalna ti pribumi dugi ka festival pikeun ngahargaan panyalindungan kota, ieu mangrupikeun ungkapan budaya anu paling khas di daérah éta.

Papanggih sababaraha pihak senang Ciri-ciri matéri:

Partéi Monyét

Perayaan ieu lumangsung dina tanggal 28 Désémber, dinten tina Innocents Suci. Dicarioskeun yén asal-usulna mangrupikeun ritus pribumi di mana tarian ejekan dilakukeun ku sakumna penduduk ngagabung sakaligus, dina bimbingan tokoh utama anu nyamar salaku sato.

Pameran San Simón

Dina Désémber, serangkaian kagiatan diayakeun anu ngadeuheus ka San Simón, papayung kota. Ieu kalebet pameran katuangan sareng karajinan, massa sareng gim di sakuriling candi anu namina namina.

Karnaval Maturín

Sapertos di daérah wétan anu sanés, perayaan pikeun ngahargaan Raja Momo janten langkung penting unggal taun. Aya pelampung, pésta sareng warga sareng wisatawan nunjukkeun imajinasi aranjeunna nganggo kostum unik salami opat dinten berturut-turut dina musik, jogét sareng pasanggiri narik perhatian sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*