Yunani, bangsawan tanpa karajaan tapi ku artos, kasohor sareng buku

Tatiana ti Yunani

Nalika anjeun maca ngeunaan sajarah raja-raja Yunani Anjeun moal tiasa ngabantosan naha aya urang Yunani anu sacara serius nyandak "kulawarga karajaan Yunani". Cicih tina kanyataan yén bangsawan nyaéta usul murni, atanapi upami anjeun hoyong gimik publisitas murni ayeuna, moal aya seueur alesan ayana hubungan anu kuat antara masarakat Yunani sareng raja. Konstantin II. Yunani henteu mikawanoh gelar karajaan anu dialungkeun ku pangéran anu mulya, anu tungtungna ogé pangeran Dénmark kumargi anjeunna turunan raja Denmark Cristián IX.

Emang Anjeunna janten raja Yunani pikeun waktos anu pondok, ti ​​1964 dugi 1967Tapi mangtaun-taun éta cekap pikeun anjeunna sumpah kasatiaan ka Junta Militer anu nyabut pamaréntahan ku kudéta, anu henteu persis ngajantenkeun anjeunna simpati masarakat. Tungtungna anjeunna kedah angkat ka pengasingan sareng saatos réferéndum populér raja ditingalkeun tanpa makuta atanapi karajaan. Barudakna henteu digedékeun di Yunani, ogé henteu, tapi hé, aranjeunna tetep kulawarga karajaan Yunani, sanaos éta tuang la gallerie.

Kanyataanna sanaos Putri Chantal ti Yunani henteu seueur dipikanyaah di dieu, sigana putri éta Tatiana ti Yunani anjeun ngalakukeun hadé. Anjeunna parantos nampilkeun buku anu disebut Rasa Yunani, saatos hirup tilu taun di nagara éta. Buku na éta buku masak sareng ngumpulkeun resep karesep masakan Yunani anu kapribadian ti sakumna dunya resep pisan. Artos anu dikempelkeun bakalan ka organisasi nirlaba anu nyumbang katuangan anu disebat BOROUME.

Jalma-jalma di Yunani katempona ku krisis anu henteu bérés deui, pastina aranjeunna panasaran naon anu kuring paduli ngeunaan buku masak? Naon penting pikeun kuring yén putri anu sanés Yunani nganggap Yunani ampir umum salaku bumi bumi na? Pondokna, anu beunghar ngalakukeun amal tapi pamaréntah sayap katuhu milih. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*